Moderedactrice Kristin Stoffels

Leeftijd? 34.

Huidtype? “De huid op mijn gezicht is bleek, droog en dun. De rest van mijn lichaam wordt heel makkelijk bruin in de zomer, waardoor ik een soort natuurlijke ombré word.”

Huid- en haarwensen? “Ik droom van volume in mijn haar en een minder dunne huid; die fijne rimpeltjes op mijn voorhoofd worden nu ik bijna mid-dertig ben toch wel zichtbaar.”

“Winter én zomer gebruik ik de vrij vette zonnecrème Prevention Daily Ultimate Moisturizer SPF 50 van IMAGE Skincare. In de zomer gaat-ie mee in m’n handtas, want: geeft een mooie glow en prima bescherming tegen zonnevlekjes. Op het strand smeer ik de zonneproducten van Clarins, factor 50+. Ze ruiken zo lekker.  Aftersun gebruik ik zelden. Ik kies liever voor een droge olie na een dagje in de zon; werkt eigenlijk even voedend en kalmerend voor je huid. Die van Cîme is momenteel favoriet. Ik zet mijn badzout van Himalayan Spa Salts in als scrub. Ik gooi een beetje in bad terwijl het warm water loopt, daarna neem ik wat van het zout op een washandje en ga ermee over mijn huid. Works like a charm.”

“Door de hormonale veranderingen tijdens mijn zwangerschap kreeg ik een sterkere zweetgeur. Heel vervelend, zeker op warme dagen. Sinds ik me was met de biologische lavendelzeep van Werfzeep heb ik daar zo goed als geen last meer van. Ik ruik heel de dag naar vakantie in Zuid-Frankrijk en de arganolie in de zeep zorgt ervoor dat mijn huid niet uitdroogt.”

“Al sinds mijn tienerjaren gebruik ik de longlasting nagellak van Hema. Het borsteltje heeft de perfecte breedte voor mijn nagels en de kleur blijft lang. Op mijn teennagels vaak tot 10 dagen! De lakjes zijn niet duur, waardoor je vaak kunt wisselen van kleur. Al kies ik zelf bijna altijd voor klassiek rood.”

“Ik draag mijn haar meestal los, maar in de zomer zit mijn tas vol scrunchies. Een plakkerig nektapijtje? No thanks! Een snel staartje of dotje lost dat zo op.”

 

Shop de pregnancy proof beautyfavorieten van Kristin

Prevention Daily Ultimate Moisturizer SPF 50 van IMAGE Skincare

€ 49 via dermapro.be

Zonnecrème voor het lichaam SPF 50 van Clarins

€ 31 voor 150 ml via debijenkorf.be

Droge olie van Cîme

€ 24,50 voor 100 ml via cime-skincare.com

Biologische lavendelzeep van Werfzeep

€ 6,95 via werfzeep.nl

 

Meer lezen over huidverzorging: