Home Beauty Deautybox voor mannen
Deautybox voor mannen

Het Belgische merk Deauty kennen we van de luxueuze cosmeticaboxen voor vrouwen. Wist je echter dat het merk binnenkort ook een versie voor mannen uitbrengt? En welke dag is beter geschikt voor die lancering dan Vaderdag?

 

Deze eerste Deautybox voor mannen wordt gepresenteerd in een limited edition Deauty-toiletzak en zal 8 grooming-producten bevatten van klinkende merknamen als Redken, L’Oréal Professional, L’Oréal Paris Men Expert, Biotherm, Dove Men+Care, Klorane, Gillette, Hayasei en Alepia. Voor deze acht producten waarvan 5 in full size, betaal je slechts €27,95 (i.p.v. €70).

Let op: limited edition betekent natuurlijk ook ‘first come, first served! Bestel dus snel je box via www.deauty.be/mannen.

Deauty (discover beauty) is een maandelijkse cosmetica ontdekkingsservice. Aan de hand van beautyboxen leer je zo verschillende kwaliteitsvolle beautyproducten kennen zoals Biotherm, Dermalogica, Kiehl’s, Kerastase en Estée Lauder.

Hoe werkt het?
Maak je beautyprofiel aan op www.deauty.be en kies een abonnement naar keuze (het maandelijks abonnement kost 15 euro per maand). Deauty selecteert elke maand 4-6 upscale cosmetica producten (vaak in reisformaat) die je worden toegestuurd in een mooie doos. Daarna is het een kwestie van uitproberen, beoordelen en je ervaring delen met het Deauty-team.