Zonnige dagen betekenen ook zomerse voeten, en met een lakje op je tenen ben je meteen een stap dichter bij vakantie. Ook op je vingernagels misstaat een kleur niet – wist je dat de meeste mensen bij de eerste ontmoeting meteen naar je handen kijken? Maar best dus dat je jouw 20 nagels goed soigneert en beginnen doe je met een kleurtje dat bij zowat iedereen in de smaak valt.

Weinig geduld? Met dit wondermiddeltje droog je gelakte nagels in 2 minuten.

Sally nailed it!

Als je in de supermarkt het gigantische rek met nagellakjes passeert, kan je twee dingen doen. Ofwel ren je zo hard mogelijk weg – want waar in hemelsnaam moet je beginnen in zo’n oase van kleuren? – ofwel haal je jouw smartphone uit je tas en google je even feeling.be.

Optie 2 gekozen? Goed zo. Want wij tippen dé go-to nagellak die bij elke vrouw past. JA die bestaat! Of tenminste, dat vermoeden wij toch. Er ligt namelijk één nagellak in de rekken die zowat elke 2 minuten over de (virtuele) toonbank vliegt, en dat is deze Terra Coppa van Sally Hansen.

Terra Coppa Miracle Gel Nail Polish – Sally Hansen, €11,99

Deze fonkelende polish met roze ondertoon is de best verkochte nagellak van Sally Hansen. Hij werd gelanceerd in 2014 en sindsdien werden er in de Verenigde Staten zo’n 32 miljoen flesjes van verkocht (wat neerkomt op 10 % van de Amerikaanse populatie!). Met andere woorden: dit lakje is mega populair en terwijl je dit artikel las, passeerde er alweer eentje langs de kassa ;-).

Zo verzorg je jouw nagels