Je hebt jouw gezicht letterlijk in eigen handen. Want dé manier om je jonge teint niet te verliezen, is eenvoudigweg een gezichtsmassage. Het stimuleert je bloedcirculatie waardoor je huid weer helder wordt, met hulp van je favoriete gezichtsolie, serum of moisturizer.

De juiste producten

Start met een schone lei en cleanse je gezicht om al het vuil en make-up te verwijderen. Kies vervolgens je favoriete face oil of luchtige moisturizer uit om met de gezichtsmassage te starten. Enkele van onze favorieten:

Anti-Aging Face Oil

The Ritual of Namasté
€ 32,90 – Shop het hier

BioLumin-C Serum: vitamine C booster

Dermalogica
€ 95,00 – Shop het hier

Skinovage Vitalizing Cream

Babor
€ 54,90 – Shop het hier

All-Over Miracle Oil

Elizabeth Arden
€ 24,99 – Shop het hier

Begin het product met je handen te masseren in opwaartse cirkeltjes, van je wenkbrauwen tot het midden van je voorhoofd. Ga daarna naar de zone onder je oog en masseer zachtjes je oogkas om wallen weg te werken. Ga verder naar je kaaklijk en ga omlaag naar je nek om je lymfedrainage extra kracht bij te zetten. Let op: trek nooit overdreven hard aan je huid want dit kan ervoor zorgen dat de elastine in je huid wordt afgebroken waardoor je net sneller rimpels krijgt.

Massagetools doen het werk

Gebruik je liever een tool in plaats van je handen? De jade roller is een manueel massage-apparaatje dat je in de koelkast kan leggen voor je ermee over jouw gezicht gaat. Het geeft een fris gevoel en hierdoor trekt je product sneller in. Bij Líkami wordt de stone roller samen met het facial serum in een doosje verkocht aan 49 euro.

 

Meer effectieve skincare