Home Beauty Dit keukenmiddeltje geeft je stralend witte tanden

Dit keukenmiddeltje geeft je stralend witte tanden

Dit keukenmiddeltje geeft je stralend witte tanden

Een witte glimlach zonder bleachen? Dat kan dankzij dit ingrediënt dat je wellicht gewoon in je keukenkast hebt staan.

 

Bleachen is niet nodig voor een stralend witte glimlach. Het middel om je tanden te bleken staat gewoon in je keukenkastje. Kurkuma is namelijk een natuurlijke witmaker voor je tanden.

Hoe werkt het?

Meng in een glas, 1 theelepel kurkuma met een heel klein beetje lauw water en wat kokosolie, zodat er een drabje ontstaat. Let op, maak het niet te dun. Vervolgens giet je in het je mond en spoel je 2 minuten lang. Vervolgens poets je je tanden zoals je dat anders doet.

Liever niet spoelen? Je kan je tandenborstel ook simpelweg in je kurkumapoeder dippen en je tanden poetsen. Spoel goed en poets je tanden daarna na met een andere tandenborstel.

Gele kurkuma

Kurkuma is naast een geweldig kruid, ook een sterke kleurstof. Gebruik dus een tandenborstel enkel en alleen om met kurkuma te poetsen, want je gaat hem niet meer poper krijgen. Doe je dit wekelijks? Dan zijn je tanden minstens 1 tint witter, als je even geduld hebt zelfs 2.

Kruiden horen thuis in iedere keukenkast, ze zijn niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Met dit kruid verdriedubbel je je vetverbranding. En deze kruiden helpen tegen je kwaaltjes.

 

Lees ook:

Van dit eten worden je tanden natuurlijk wit

Hét wondermiddeltje om je nagels in 2 minuten te drogen

10 dingen waarvoor je droogshampoo kan gebruiken