Meghan Markle houdt ervan haar make-up zélf te doen – behalve met haar trouwdag, toen mocht Daniel Martin haar snoet onder handen nemen. Ze weet dan ook als de beste welke tinten en make-uptrucjes haar gezicht mooier doen uitkomen. Zoals deze nineties trend bijvoorbeeld…

Vollere lippen

Het is je vast niet ontgaan: Meg heeft al-tijd perfecte lippen. Hoe ze dat voor elkaar speelt? Uiteraard: geluk, want ze heeft van nature mooie volle lippen. Toch helpt ze haar teint en volume af en toe een beetje, door gebruik te maken van een lipliner. Dat doet ze om haar lippen optisch voller te doen lijken. Meghan leerde het trucje ooit van een visagist en past het nu dagelijks toe.

Lipliner is wat droger dan lippenstift, waardoor-ie niet zo snel zal uitlopen én de kleur langer blijft zitten. Extra pluspunt? Dankzij het fijne potloodpuntje kan je wat nauwkeuriger werken en je lippen beter in vorm brengen. Let er wel op dat je niet te donker gaat. Kies voor een tint die nét een beetje donkerder is dan je natuurlijke kleur en breng hierover nog een laagje lippenstift of gloss aan die perfect met de onderkleur matcht. Hieronder vind je onze favorieten:

Lip Pencil – Be Creative Make-Up

Shop het hier aan € 8,95

Lip Pencil – M.A.C

Shop het hier aan € 17

Suède matte lip liner – NYX

Shop het hier aan € 4,15

Glide-On Lip Pencil – Urban Decay

Shop het hier aan € 21,60

Meer over Meghan Markle