Home Beauty Dit moet je eten voor een jonge huid

Dit moet je eten voor een jonge huid

Dit moet je eten voor een jonge huid

Ontdek 5 dingen die je moet eten voor een jonge huid.

Met gezonde voeding hou je niet alleen je lichaam in topvorm, ook je huid heeft er baat bij! Deze 5 gezonde en lekkere voedingsmiddelen gaan huidveroudering tegen:

 

1. Havermout

Havermout

Een tip rechtstreeks van de catwalk. Supermodellen ontbijten altijd met havermout. Het zit vol aminozuren en vitamine E, die voeden de huid, beschermen tegen de zon en gaan huidveroudering tegen. Dit oeroude graan is superhip én gezond.

2. Koffie

Koffie

Raar maar waar, koffie is goed voor je huid. Koffie stimuleert de bloedvaten waardoor je een mooie, egale huid krijgt. Nescafe bracht zelfs speciale koffie op de markt waar collageen in verwerkt zit. Een natuurlijk eiwit dat zorgt een strakke huid.

3. Mozzarella

Mozzarella

Mozzarella zorgt niet direct voor een jongere huid, maar wel voor parelwitte tanden. Met een stralende glimlach lijk je ongetwijfeld enkele jaren jonger.

4. Grapefruit

Grapefruit

Vitamine C is wat je nodig hebt voor een strakke huid. Grapefruit bevat veel vitamine C en is dat houdt de huidveroudering tegen. Grapefruit bevat ook erg veel tannines en flavonoïden, waardoor het zelfs ontstekingsremmend werkt. Niet enkel goed voor je huid, ook voor je hele lichaam.

5. Walnoten

Walnoten

Haal je notenkraker maar boven want wie geen rimpels wil, eet maar beter handenvol walnoten. De talrijke omega-3-vetzuren van walnoten zorgen voor meer vocht in de huid en houdt de huid elastisch. Hallo strakke huid, vaarwel rimpels!

 

Wil je ook je haar mooi en gezond houden, check dan onze tips voor glad en zijdezacht haar!