Meghan Markle is naast de Hertogin van Sussex, ook koningin van de prachtige huid. Tijdens haar huwelijk moest ze haar stralende gezicht mét sproetjes amper bedekken met foundation en dat heeft ze volgens het Amerikaanse vrouwenmagazine Allure te danken aan één wondermiddeltje.

Reinigen met rijstpoeder

Royals zijn net als ons: ze worden niet automatisch wakker met een eindeloze glow. Ze hebben ook wat werk om hun gezicht mooi egaal te houden, en de eerste stap daarbij is altijd een goede reiniging. Dat weet Meghan Markle al jàren en in 2014 vertelde ze aan Allure welke exfoliant ze altijd in haar beautykast heeft staan.

De hertogin zou al eventjes grote fan zijn van de producten van Tatcha. Vooral hun iconische Rice Enzyme Powder zou onmisbaar zijn in haar beautyroutine. “Dit poeder vormt een soort schuimpje als het in contact komt met water en geeft je gezicht een subtiele exfoliatie,” zei Meghan Markle vier jaar geleden aan Allure. De lichte scrub op basis van verzorgende Japanse rijst zorgt voor een dagelijks verwenmomentje en is zo mild en zacht dat het echt een verslavend ritueel wordt. Het schuimpje reinigt dieper dan een gewone cleanser zodat al het vuil en overtollige olie uit je gezicht wordt gehaald en er een babyzachte huid achterblijft.

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op één pagina

Meer beautygeheimen van Meghan Markle

SOURCE: The Zoe Report