Een rondje googelen, leert ons welke make-upproducten achter de fab looks van celebs schuilgaan. De favoriete mascara’s van Karlie Kloss en co? Wel, dat zijn deze:

Stella Maxwell ♥ de FetishEyes Mascara van Pat McGrath Labs

Afgaande op Stella’s Beauty Secrets tutorial voor Vogue, zit het model duidelijk in het ‘more is more’ make-up kamp. Vandaar ook haar keuze voor de FetishEyes mascara van Pat McGrath Labs (€ 36,90 o.a. bij Ici Paris XL): “Ik hou ervan verschillende laagjes mascara aan te brengen en ben van mening dat je er niét mee kan overdrijven. Het draait allemaal om layering. De klontertjes die daarbij horen, vind ik zelfs best stoer.”

Khloe Kardashian ♥ de Hypnôse Doll Lashes van Lancôme

Ook Khloe Kardashian onthulde haar beautygeheimen in een aflevering van Vogues Beauty Secrets. Haar favoriete mascara? De Hypnôse Doll Lashes van Lancôme (€ 36,95 o.a. bij Douglas). “Lancôme, je veranderde mijn make-uproutine voorgoed,” aldus de realityster. “Dit is het enige product waarmee ik al-tijd de deur uitga. Ik ga zelfs naar de sportschool met deze mascara.”

Gigi Hadid ♥ de Snapscara van Maybelline New York

De Snapscara (€ 12,95 o.a. bij Zalando) is Gigi Hadids geheim voor lange, weelderige wimpers. In een interview vertelde de make-upartiest van het topmodel, Erin Parsons, dat de twee fan zijn omwille van de wax-vrije, lichtgewicht formule die er gemakkelijk weer afgaat. Met amper één veegje warm water zou-ie moeiteloos loskomen.

Karlie Kloss ♥ de Volume Million Lashes van L’Oréal Paris ​​​​​​​

Als gezicht van L’Oréal Paris blijft model Karlie Kloss trouw aan het merk. Ze zweert bij hun Volume Million Lashes mascara (€ 18,99 o.a. bij Douglas). Het borsteltje neemt volgens haar de perfecte hoeveelheid product op, waardoor je wimpers er niet klonterig uitzien.

Cara Delevingne ♥ Lash Accelerator Endless van Rimmel

Lash Accelerator Endless mascara van Rimmel (€ 9 o.a. bij bol.com) blijkt het geheim achter Cara Delevingnes verleidelijke blik. “Deze mascara dekt elke wimper en liet ons nog nooit in de steek!”, aldus de visagiste van het model, Molly R. Stern. Bovendien zouden de verzorgende ingrediënten de groei van je wimpers versnellen in 30 dagen.

Meer beautytips van celebs

Beelden celebs: Getty Images.