Zowat het meest geliefde make-up product van élke vrouw? Mascara. Voor je het weet is-ie weer leeg en dat kan op een jaar al snel een grote hap uit je budget betekenen. Daarom: de beste mascara’s die je gewoon in de supermarkt shopt – tegen een democratisch prijsje.

8 x mooie wimpers voor weinig geld

Falsies Lash Lift – Maybelline

Lange wimpers? Gelifte wimpers? Volumineuze wimpers? Triple check! Hier is de Falsies Lash Lift Mascara met valse wimpereffect. De geüpdatete borsteltechnologie bestaat uit een dubbel gebogen liftend borsteltje die de wimpers bij de wortel grijpt om ze te verdikken en te liften. De nieuwe vezel-doordrongen formule verlengt de wimpers en vergrendelt de look, zodat je er de hele dag lang van kunt genieten. De formule komt met een wasbare optie; makkelijk te verwijderen met een wattenschijfje met warm water of make-up remover (Maybelline New York, € 15,99 bij Kruidvat en € 14,99 bij Di).

Air Volume Mega Mascara – L’Oréal Paris

Deze Air Volume Mega Mascara heeft een hypoallergene formule zodat-ie zelfs comfortabel aanvoelt bij de meest gevoelige ogen. Daarbovenop zorgt hij voor megawimpers zonder zwaar gevoel. De metallicroze verpakking bevat luchtvolumetechnologie die ervoor zorgt dat de smeltende wassen voldoende lucht krijgen. Met hulp van het zachte borsteltje kan de technologie zo de wimpers gewichtloos opblazen. De korte haartjes raken de wimpers diep bij de wortels terwijl de lange haartjes de intens zwarte formule perfect gelijkmatig verdelen (L’Oréal Paris, € 14,99 bij Delhaize en € 12,74 bij Colruyt).

Lash Define Skinny Mascara – Kruidvat

De goedkoopste uit het rijtje vind je bij Kruidvat en is zéker het vermelden waard. Deze mascara heeft een ienieminie fijn borsteltje waarmee je zelfs de kleinste wimpertjes kan verven. Probeer ‘m gewoon zelf uit, hij kost je maar € 3,99.

Volume Infusion – Max Factor

Deze mascara versterkt je wimpers ook van binnenuit. Dankzij de verzorgende formule met keratine en biotine worden broze wimpers weer gezond en breken ze minder snel af. Hij blijft bovendien niet plakken tegen je bovenste oogleden – wil je, toch? (Max Factor, € 18,99).

Lash Sensational Luscious Mascara – Maybelline

Deze Lash Sensational Luscious Mascara zou de favoriet zijn van Meghan Markle! Hij is ideaal om je wimpers te benadrukken en je look mee af te werken, want geeft zowel extra volume als lengte. Bovendien is de formule extra hydraterend (Maybelline New York, € 14,99).

Snapscara – Maybelline

Erin Parsons is dé make-up artist van Gigi Hadid en vertelde onlangs aan de Amerikaanse Elle dat ze énorme fan is van de Snapscara van Maybelline New York. Hij heeft een gloednieuwe formule, waardoor je ‘m er makkelijk weer kan afhalen ’s avonds – ideaal voor gevoelige (modellen)ogen dus (Maybelline New York, € 12,99).

False Lash Wings Intenza Mascara – L’Oréal Paris

Het borsteltje is geïnspireerd op vlindervleugels en geeft je wimpers lengte en extreem veel volume. De formule bevat neomatte pigmenten die je een intens zwarte blik bezorgen (L’Oréal Paris, € 13,69).

Bambi Eyes – L’Oréal Paris

Deze van L’Oréal Paris heet Bambi Eyes en bezorgt je dus ogen zo groot en lieflijk als Bambi. Met andere woorden: krul én lengte verzekerd (L’Oréal Paris, € 17,49).

Meer beauty

Openingsbeeld: Falsies Lash Lift van Maybelline New York.