Home Beauty Doe de Derek Lam-look met Estée Lauder

Doe de Derek Lam-look met Estée Lauder

Doe de Derek Lam-look met Estée Lauder

Wat krijg je als je Amerikaanse ontwerper Derek Lam en topvisagist Tom Pêcheux een collectie voor Estée Lauder laat bedenken? Een stijlvolle clutch vol make-up die je probleemloos van het werk naar het restaurant meeneemt. Nu al een reminder in je agenda stoppen, want ze is pas eind januari verkrijgbaar. 

Tom Pecheux, Creative Make-Up Director voor Estée Lauder, bedenkt al tien jaar de make-uplooks voor de catwalkshows van Derek Lam. Om die verjaardag te vieren, bedachten de twee mannen de Estée Lauder/Derek Lam-collectie. Die bestaat uit een nachtblauwe clutch met vijf make-up musthaves voor het nieuwe seizoen. In limited edition natuurlijk. 

 

 “Ik heb deze enveloppetas ontworpen als een elegant accessoire dat zich aanpast aan de garderobe van elke vrouw”, vertelt Lam. “Want elke vrouw is op zoek naar de perfecte kleine handtas, toch?”

In de clutch vind je vijf limited edition-make-upitems. Die producten gebruikte Pecheux trouwens voor het lente-zomerdefilé. Hij liet zich daarvoor inspireren door de stoffen, de texturen en het kleurenpalet van de lente-/zomercollectie 2014 van Derek Lam. “Het gaat om subtiele en draagbare producten waarmee je echter ook een stoere, sexy look kunt creëren,” legt Pecheux uit. “Ze vormen de perfecte combinatie voor een sophisticated look overdag, die 's avonds omgetoverd kan worden tot een sensuele look.” 

 

De gouden crèmeoogschaduw The EyeShadow zorgt voor een glanzende blik. The Mascara lift de wimpers. The Kajal Crayon in diep marineblauw is ideaal om je ogen een zwoele blik te geven. The LipColor zorgt voor een nude liplook en met The Gloss geef je je mond een transparante, roségouden glans. 

Onze tips: overdag hou je het subtiel met The Mascara en een vleugje van The Eye Shadow op je oogleden. 's Avonds voeg je een lijntje The Kajal Crayon toe dat je zachtjes vervaagt. Je lippen hou je overdag nude met The LipColor. 's Avonds breng je over de crèmelipstick een vleugje The Gloss aan. Nog je creditcard en sleutels in je clutch stoppen en je bent klaar voor een avondje uit!

€ 87,93, vanaf 20 januari exclusief online te koop op Ici Paris XL

(FB)