Home Beauty Een mooie nude make-up in 3 stappen

Een mooie nude make-up in 3 stappen

Een mooie nude make-up in 3 stappen

De perfecte look voor elke dag is een mooie nude make-up, hiermee zie je instant fris en healthy uit én accentueer je de mooiste delen van je gezicht. In 3 eenvoudige stappen bekom je een mooie nude look.

Stap 1: start met een stralende teint 

Een geheim van een mooie huid start bij hydratatie. Breng dus altijd wat dagcrème aan vóór je make-up. Dit kan je volgende met een primer, die ervoor zorgt dat je foundation langer blijft zitten en geeft je teint vaak nog wat extra’s zoals een instant gezonde gloed.

Stap 2: een betoverende blik 

Een vleugje roze op je oogleden zorgt voor een frisse, open blik. Breng wat lichtroze oogschaduw aan op je bewegende ooglid, werk af met zwarte mascara en je hebt een zachte, Brigitte Bardot-achtige look. Of je gaat voor zachte brons- en bruintinten of wat goud. 

Stap 3: rozige lippen 

Werk je look af met frisse en rozige lippen. Keuze te over dit seizoen: getinte lipbalsem, gloss, lipstick, stains… Kies voor een tint die in de buurt van je eigen lipkleur komt voor een ultranaturel effect. Of ga voor een knalkleur en hou de rest van je make-up sober.