Home Beauty Eerste parfum voor Liu Jo: heerlijk chique

Eerste parfum voor Liu Jo: heerlijk chique

Eerste parfum voor Liu Jo: heerlijk chique

Liu Jo lanceert haar eerst parfum, een verbijsterend chique geur voor moderne vrouwen. Een delicaat fruitig Oosters eau de parfum, die schitterende kostbare bloemen uitstraalt, met een onverwachte toets van lychee en framboos.

Charme op topniveau

De Liu Jo vrouw is hedendaags. Een natuurlijke schoonheid, die charme op topniveau uitstraalt. Sexy maar onbezorgd. Vonken alom wanneer zij de kamer binnenstapt. Hoofden worden omgedraaid, want iets aan haar is al even schitterend en mooi als het licht zelf. Liu Jo’s eerste parfum is een verrukkelijk verlichtende geur vol luchthartig charisma die perfect aansluit bij de Liu Jo vrouw.

Ingrediënten

Liu Jo parfum

Liu Jo betovert al bij de allerhoogste noten: een frisse, heerlijke uitbarsting van lychee, framboos, verfrissende bergamot en Italiaanse mandarijn die overgaat in het hart van de geur. Onbeschroomd vrouwelijk en bloemrijk, waar lelietjes-van-dalen en een vleugje zachte perzik gecombineerd worden met zonnig Egyptische jasmijn en ylangylang, beide exclusief verwerkt tot hun puurste vorm. Om te eindigen bij het indrogen, de glinsterende kracht van vanille, muskus, sandelhout en luxueuze patchoeli, gezuiverd tot zijn meest krachtige en transparante expressie.

Fraaie verpakking

De flessendop vertoont een gouden gebosseleerd kettingmotief en is innemend afgewerkt met een kristallen hanger in miniatuur. Beiden details die Liu Jo’s verfijnde kleding tekenen. Het flesje is fraai verpakt in een doosje van goud en lavendel en met een textuur die doet denken aan Liu Jo’s elegante lederen accessoires