Home Beauty Esthetische geneeskunde in een nieuw jasje

Esthetische geneeskunde in een nieuw jasje

Esthetische geneeskunde in een nieuw jasje

De Franse artsen hebben een grote sprong gemaakt in cosmeticaland. Met de opkomst van niet invasieve technieken, waarbij er geen operaties nodig zijn, wordt het uiterlijk van de vrouw op een heel subtiele, natuurlijke wijze verbeterd. Deze nieuwe vorm van plastische chirurgie begeleidt het ouder worden in alle sereniteit.

Wij bekennen, we wachten al jaren op een methode die de sporen van de dagelijkse sleur op ons uiterlijk vertoon kan uitvegen, zonder dat we daar operaties voor moeten ondergaan. Nu is het eindelijke zo ver! De Franse dokter Laurent Miralles, die in Antwerpen een praktijk heeft, is erin gespecialiseerd de vrouw een natuurlijke schoonheid te geven, zonder dat je kan zien dat zij een ingreep ondergaan heeft. “We voorkomen en corrigeren, maar de vrouw blijft zichzelf.” Bovendien gaan de dokters de patiënten afwijzen als ze vinden dat de behandeling niet nodig is. “We moeten accepteren dat we ouder worden én we moeten de generaties behouden.”

“French Touch” op je gelaat

De “French Touch”, zo wordt de nieuwe methode genoemd, combineert verschillende therapieën om het gezicht vorm te geven. De dokters gebruiken vulproducten, alsook botulinetoxine en diep hydraterende behandelingen. Deze technieken zijn een grote vooruitgang. Er is via een studie bewezen dat het aantal neveneffecten veel minder is dan de voormalige methodes waarbij je operaties ondergaat.

Deze behandeling kent zo een succes omdat de kwaliteit van de producten en technieken voortdurend gecontroleerd worden. Ook zijn de producten goedkoper en ze houden rekening met de evolutie van de weefsels om de oorzaken aan te pakken en het gelaat opnieuw een jong en natuurlijk uitzicht te geven.