Eva Mendes maakte naam dankzij haar fantastische acteerprestaties en haar lange, volumineuze beachwaves (en omdat ze ‘t lucky wifey van de razendknappe Ryan Gosling is, uiteraard). Ze heeft zo’n jaloersmakende bos op haar hoofd dat het eigenlijk heel logisch is dat ze een Pantene-contract onder haar neus kreeg geschoven. Gelukkig gaf ze de fakkel intussen door, want met haar nieuwe coupe zouden de marketeers vast niet zo blij geweest zijn…

Anna Wintour-achtige bobs

Na een zomer vol super sluike Anna Wintour-achtige bobs van sterren als Mila Kunis en Kat Graham, gaat Eva Mendes nu tegen de stroom in. Ze experimenteerde al met lichte tinten blond en diepbruine lokken en waagde zich al aan verschillende snits doorheen de jaren, waarmee ze er keer na keer razendknap uitzag.

Maar de meest drastische verandering postte de actrice eerder deze week op haar eigen Instagram. Ze rockt tegenwoordig een krullige korte hairdo die zo flirty is dat we er bijna van gaan blozen:

How we feeling about men's cardigans these days? Looking for inspiration for new collection. Thoughts?

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Oldskool vibes

De 43-jarige actrice lanceerde begin deze week haar frisse coupe op Instagram met de caption: “How we feeling about men’s cardigans these days? Looking for inspiration for new collection. Thoughts?” waarmee ze verwijst naar haar nieuwe kledinglijn die ze ontwierp voor New York & Company.

Met haar vintage snit, witte T-Shirt, okergele cardigan en gouden oorringen verwachten we ons aan een collectie die duidelijk knipoogt naar het verleden. We love those oldskool vibes, en het bewijst nòg maar eens dat Eva met werkelijk elke look wegkomt.

Meer celebrity make-overs