Home Beauty Deze foundation hacks moet elke vrouw kennen

Deze foundation hacks moet elke vrouw kennen

Deze foundation hacks moet elke vrouw kennen

Foundation aanbrengen is voor sommige vrouwen een ware nachtmerrie. Wij delen vandaag onze 4 beste foundation hacks waarmee het aanbrengen van je foundation heel wat eenvoudiger wordt. Hello, stralende teint!

 

1. Breng je make-up in de juiste volgorde aan

Start met een kleurencorrector, breng vervolgens je foundation aan en sluit af met concealer. Let er ook op dat je van elk product een dun laagje aanbrengt, less is more. Zo voorkom je dat je make-up er cakey gaat uitzien.

2. Vergeet de primer niet

Het is een extra stap in je routine, maar het is zeker en vast de moeite waard. Kies een primer die bij je huidtype past en je make-up zal niet alleen langer meegaan, maar ook mooier zitten. Droge huidjes kunnen best gaan voor een hydraterende primer die extra glow geeft zoals de wonder glow van Charlotte Tilbury. Vette huidjes kiezen best voor een matterende primer, de photo finish primer van Smashbox is een van onze favorieten.

3. Kies een foundation die bij jouw huid past

We hebben het hier niet alleen over de kleur, ook de finish van je foundation moet bij je huid passen. Een droge huid ziet er het best uit met een sheer of glowy foundation, een vette huid heeft dan weer baat bij een matterende foundation.

4. Vind de perfecte kleur voor jouw huid

Je foundation moet perfect matchen met je kleur van je huid anders gaat het er al snel onnatuurlijk uitzien. Wees niet bang om je te laten adviseren in een parfumerie en vraag om een staaltje zodat je het product kan testen in je eigen badkamer in natuurlijk daglicht. Lees hier ook zeker onze tips om de juiste kleur foundation te vinden voor jouw huid. 

 

Lees ook:

5 tips om dorge lokken te vermijden tijdens de zomer