Home Beauty Ga voor een Hollywoodglow met een moddermasker

Ga voor een Hollywoodglow met een moddermasker

Ga voor een Hollywoodglow met een moddermasker

Een vale herfstteint? Glamglow heeft een masker dat je huid een gezonde glow belooft. Natalie Portman is alvast fan.

Glamglow ontwikkelt producten die backstage in Hollywood worden gebruikt en dus voor onmiddellijk resultaat moeten zorgen. En in tegenstelling tot het niet zo natuurlijke gezicht van menig celebrity is het moddermasker van het merk helemaal natuurlijk.

Het bevat onder meer klei, groene theeblaadjes en vulcanische minerale as. Het exfolieert, neemt onzuiverheden weg zonder de natuurlijke oliën op de huid te verwijderen, activeert de collageenproductie en trekt poriën samen. 

Wij testten het masker en waren tevreden. Je ziet er even uit als Fiona uit Shrek (het masker is kaki als je het aanbrengt, maar wordt dan grijzig) en voelt het masker na een tijdje "tintelen" op de huid. Die sensatie was bij ons niet onaangenaam, maar gevoelige huidjes mijden het product best. Nadat we het masker hadden weggenomen met water – je weekt het los met cirkelvormige bewegingen waardoor je meteen je huid exfolieert – zagen we een schone, gladde huid die inderdaad een glow had. En die bleef een paar dagen hangen. En dat alles puur natuur, we like.

€ 49,95, te koop bij Cosmeticary in Brussel en Antwerpen en online

(FB)