Home Beauty Ga voor groene én Belgische skincare met JYB

Ga voor groene én Belgische skincare met JYB

Ga voor groene én Belgische skincare met JYB

Goed nieuws voor fans van groene skincare: het Belgische cosmeticamerk JYB is gloednieuw en brengt natuurlijke skincare zoals die hoort te zijn. Vol organisch geteelde ingrediënten.

Smeer 100% Belgisch en natuurlijk met JYB

Jean-Yves Berlemont en Charles-Antoine Huybrechts vonden dat er iets ontbrak op de markt met biologische skincare: de producten waren niet sexy en de geuren en texturen vielen vaak tegen. Dus besloten ze samen een skincaremerk op te richten.

Na vijf jaar vol research en productontwikkeling brengen ze nu JYB op de markt. (De naam verwijst naar de namen die hun cosmetoloog de testproducten gaf.) Het doel: skincare zo natuurlijk, zo bio én zo doeltreffend mogelijk maken. Dus zit er een hoog percentage organische ingrediënten in (dat op de flacon van elk product wordt vermeld) en bestaat de formule uit natuurlijke ingrediënten die bewezen effect hebben op de huid. Zoals tamanu- en arganolie die diep hydrateren, verzachtende korenbloem, voedende abrikoos en herstellende alpenroos. 

Momenteel is er keuze uit een gezichtsolie, een dag- en nachtcrème, oogcrème, een serum, een gezichtsreiniger, gezichtsbloemenwater en een bodylotion. Maar het duo is al bezig met nieuwe producten. Alles wordt trouwens door hen geproduceerd en verpakt (in luchtdichte flacons waardoor de crèmes zes maanden goed blijven na opening) in hun labo in Brussel. 

Wij zijn onder de indruk van de formules, de packaging en de namen. Eye Look Good, Oil Love You of She's Fresh So Fresh iemand? 

Info: van € 22 tem € 48, te koop bij apothekers en La Feuille in Brussel. 

(FB)