Wie op zoek is naar een compleet anti-verouderingsgamma op basis van natuurlijke ingrediënten, kan de speurtocht hier staken. Wij testten de nieuwe formule van Caudalies Premier Cru-lijn en zijn helemaal overtuigd.

Wat beloven de Premier Cru producten?

Caudalie, het Franse label dat gespecialiseerd is in natuurlijke huidverzorging, heeft zijn anti-verouderingslijn volledig vernieuwd. Een duurzame aanpak, ultra-natuurlijke formules en een nieuwe technologie, ontwikkeld in samenwerking met de Harvard Medical School… op papier zien de huidverzorgingsproducten er veelbelovend uit. Maar zijn ze dat ook in real life? Onze redactie deed de test!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caudalie (@caudalie)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

But first: wat zijn de beloftes van het vernieuwde Premier Cru gamma? Wel, de producten zouden alle tekenen van veroudering aanpakken en dat zo compleet mogelijk. Rimpels, fijne lijntjes, stevigheid, volume, elasticiteit, vlekken, hydratatie, stralende huid… het wordt allemaal hersteld! De collectie is gericht op alle huidtypes en leeftijden: of je nu op zoek bent naar je eerste anti-verouderingsbehandeling of een crème die diepe rimpels weer uit de plooi haalt.

Wat deze anti-verouderingslijn anders maakt dan de rest op de markt? Alle producten bevatten het gepatenteerde TET8™, een revolutionaire technologie die ontwikkeld werd in samenwerking met de Harvard Medical School. Hierdoor zijn de formules in staat de jeugdproteïnen die van nature in onze cellen aanwezig zijn, te stimuleren. Extra troef is dat de veganistische formules gecreëerd werden met 97% natuurlijke ingrediënten. De verpakking van de crèmes is bovendien eco-verantwoord want je kan ze navullen met capsules.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caudalie (@caudalie)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
De complete Premier Cru lijn van Caudalie

Het gamma bestaat uit een serum, een crème (al dan niet rijk) en een oogcontourverzorging die allemaal navulbaar zijn. Dit is wat onze redactrice van elk product vindt:

Het serum

“Dit veganistische serum bevat een grote hoeveelheid hyaluronzuur, een stof die tot 1000 x zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. De vloeibare geltextuur is zeer verfrissend en dringt snel door in het weefsel. Naast het smeercomfort, ben ik overtuigd van de doeltreffendheid: het serum hydrateert mijn huid perfect en heeft een onmiddellijk gladstrijkend effect (dankzij de tensorsuikers die in de formule aanwezig zijn). Ik breng ‘m voortaan ‘s ochtends aan als basis voor mijn make-up en ‘s avonds voor de crème. Een kleine truc die het verschil maakt? Meng het serum met je foundation om je huid nog harder te doen stralen!”

De crème

“Een veganistische formule op basis van 97% natuurlijke ingrediënten, met respect voor het milieu en zonder hormoonontregelaars: deze hydraterende anti-verouderingscrème bevat alles om in de smaak te vallen! De crème is zacht en heeft een zeer aangename subtiele geur. Hij dringt snel in en, goed nieuws voor make-up liefhebbers, het ‘schift’ niet. Na een paar keer smeren, duiken de eerste resultaten al op: mijn teint is egaler en stralender én m’n huid oogt perfect gehydrateerd en voller. Verder leuk is dat-ie geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Dat je de capsules kan navullen en hierdoor de milieu-impact beperkt, vind ik helemaal geweldig.”

De rijke crème

“Deze crème heeft dezelfde voordelen als de vorige, maar is meer geschikt voor de droge of vochtarme huid. Ik hou van de extreem zachte textuur die snel indringt, zonder een vettig of plakkerig laagje achter te laten. De huid wordt diepgaand gehydrateerd en de teint wordt geëgaliseerd. Aangezien ik een normale huid heb, is de gewone crème meer geschikt voor mijn huidtype, maar deze rijke crème is ideaal om winterschade te herstellen. Het bevat bio-ceramiden die de huidbarrière herstellen en versterken. Bye trekkerigheid en roodheid veroorzaakt door wind en koude: Te Rich Cream biedt een onmiddellijk gevoel van comfort.”

De oogcrème

“Mijn eerste kraaienpootjes van het lachen, duiken op dus deze test komt precies op tijd! Ik hou van de roll-on tip die het gemakkelijk maakt om het product aan te brengen (ik raad aan om de tube in de koelkast te bewaren voor een nog aangenamer, fris gevoel). Dankzij de formule, verrijkt met natuurlijke parelmoer, is één applicatie voldoende om donkere kringen te corrigeren en te verminderen. Aangezien de ogen een grote impact hebben op ons gelaat, zie je er instant stralender en minder vermoeid uit!”

Ons verdict

Zoals je leest, is de redactie overtuigd! De Premier Cru lijn van Caudalie is net zo geschikt voor de jonge huid die op zoek is naar haar eerste anti-verouderingsroutine als voor de rijpere huid. Andere argumenten pro: de natuurlijke samenstelling (tussen 97 en 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong) en de duurzame verpakking. De resultaten van deze producten zijn onmiddellijk merkbaar: de huid is al na een paar keer smeren zichtbaar steviger, stralender en meer gehydrateerd. Dankzij de drie multitask producten is je badkamerkast niet overladen. Je hoeft geen honderden mooimakers meer te shoppen; dit veelzijdige gamma werkt in op alle tekenen van veroudering!

Profiteer van de exclusieve Feeling x Caudalie aanbieding

Sta je zelf te springen om deze top anti-verouderingstechnologie uit te testen? Profiteer dan nù van onze exclusieve aanbieding! Voor maar € 9,99 (in plaats van € 59), trakteer je jezelf op een Premier Cru Beautybox met de essentie uit de vernieuwde lijn: het serum (10 ml) en de crème (15 ml). Sla snel je slag!

Scoor het exclusieve Premier Cru duo bij het maartnummer van Feeling, nu verkrijgbaar in de krantenwinkel.