Home Beauty Hydratatieboost voor je gelaat
Hydratatieboost voor je gelaat

Kan jouw dorstige huid in de zomer wat extra hydratatie gebruiken? Ideaal om de huid te verfrissen en te kalmeren als je van het strand terugkomt of na een zonnige dag: LE WRAP D’EAU Baume Hydratation Extrême.

LE WRAP D’EAU Baume Hydratation Extrême balsemmasker is een echte oase van hydratatie dat de allerdorstigste huid laaft, de huid die droog is en geïrriteerd, of blootgesteld aan extreme klimatologische omstandigheden. Le Wrap d’Eau werkt in de diepte om de huid van alle nodige hydratatie te verzekeren. Deze balsem is een echte barrière tegen de dorst, uniek zowel in zijn samenstelling als in zijn textuur die het vocht blijvend vasthoudt binnen in de huid. Hij creëert zo een permanente reserve waar de huid de hele dag lang uit kan putten om een optimale hydratatie te behouden. Zijn uiterst fijne gel-crème textuur, tegelijk vluchtig, behaaglijk en fluweelzacht, gekoppeld aan een verfrissende en opwekkende geur met toetsen van watermeloen en vers geplukte witte bloemen, geeft een uniek gevoel van hydratatie en welbehagen.

Een bron van hydratatie

Een ultra-geconcentreerde formule met actieve bestanddelen van mariene en plantaardige oorsprong zoals zeekraal, Japans bloedgras, hyaluronzuur en shea-boter, aangevuld met lipiden om uitdroging te voorkomen en voor een 100 % gehydrateerde huid te zorgen.
 
Zeekraal, een echte 'veteraan' van de zeekusten, is volmaakt bestand tegen het zoutgehalte en regelt zelf het watergehalte in zijn cellen doorheen tijd en tij. Ze versterkt de celcohesie en verhoogt de natuurlijke productie van ureum en water in de huid. Het water dat zo vastgehouden wordt in de opperhuid zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Japans bloedgras, een grassoort uit de Australische woestijn dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden, voegt al zijn regulerende en hydraterende eigenschappen toe. De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en blijft dat tot wel 24 uur na het aanbrengen.

Hyaluronzuur, bekend om water vast te houden in de huidstructuur, creëert als het ware
'kussentjes' met water die in de opperhuid optreden om er de stevigheid van te verhogen.

Revidrate lipiden versterken de celcohesie van de huidbarrière en brengen die in
evenwicht om verdamping van water uit de huid te beperken, en tegelijk verhogen ze de natuurlijke vocht vasthoudende factoren (NMF) om water vast te houden in de opperhuid.

Shea-boter, bekend om zijn regenererende en beschermende deugden, rijk aan vetzuren
en vitamines A, D, E en F, draagt al zijn voedende, hydraterende, herstellende en kalmerende eigenschappen bij om de droogste, beschadigde en geïrriteerde huid te kalmeren. Ze legt op de oppervlakte een niet–‐vette beschermende en verzachtende film.

Het exclusief E.O.S. Complex verenigt 5 actieve bestanddelen met dynamiserende
En stresswerende eigenschappen voor de huid, verbetert de doeltreffendheid van het
huidmetabolisme.

Zijdezacht

Van zodra de balsem wordt aangebracht, wordt de huid van binnenuit gevoed en opgevuld, ze voelt zacht en zijdeachtig aan. Het gelaat straalt een nieuwe schoonheid uit, rimpels en lijntjes zijn zichtbaar verminderd.
 

Onze gebruikstips:

Als intensieve nachtcrème voor de bijzonder vochtarme huid: iedere avond gedurende 1 à 2 maanden.
Als masker, voor gevoelige en geïrriteerde huid: 1 à 2 keer per week.
 
Zonder parabenen. Hypoallergeen.
Tube in plastic – 75ml
Aanbevolen verkoopprijs – 40,00 €
Exclusief te koop bij ICI PARIS XL vanaf april 2014