In ons modenummer van deze maand kan je ze spotten: het lief van Erik Van Looy. Niet als ‘vriendin van’, wél als model, want Ingrid Parewijck staat op haar 39ste nog steeds voor de modelens. Benieuwd naar haar geheim?

Ingrid Parewijck in Feeling

Ingrid Parewijck werd ontdekt door Dominique Models, nadat ze er een testshoot deed op aanraden van een vriendin. Ze klom snel richting de internationale top en werd het gezicht van onder andere Lavazza en Guerlain. Na het sieren van covers bij Vogue en Elle, strikte Feeling haar voor het modenummer (nù in de winkel) waarin ze iedereen omver blaast met haar jonge looks.

Ingrid Parewijck ♡ Feeling

Roze transparante zonnebril (Prada), beha (Monki, € 15), transparante body (Intimissimi) en jeansshort (Lee Cooper).

Ingrid Parewijck ♡ Feeling

Lange zwarte jurk (Sport-Max), panty’s (Wolford) en sandalen (Natan).

Ingrid Parewijck ♡ Feeling

Witte top en pastelkleurige pantalon met bloemenprint (beide Natan).


Styling: Geoffrey Masure. Foto’s: Klaartje Lambrechts.

Haar beauty-geheimen

Hoe ze er nog steeds zo knap uitziet? In 2012 vertelde ze aan De Standaard haar geheim: “Ik gebruik een oogcrème, dagcrème en lichaamscrème. Ook goed reinigen is belangrijk, Sensibio H20 van Bioderma is de beste reiniger die ik ken. Daarnaast laat ik regelmatig een behandeling doen in het beautysalon en probeer ik genoeg te slapen, water te drinken en gezond te eten.”

Op de vraag of ze een trucje had voor haar jonge looks antwoordde ze: “Ik wou dat ik zo’n trucje had! Eens goed knijpen in mijn gezicht helpt en lang douchen. En ondersteboven staan…” Bizar, maar lijkt wél te werken ;-).

De volledige shoot en nieuwste trends ontdek je in het modenummer van Feeling. Sinds 14 februari in de rekken!