Home Beauty Jouw pre party beauty checklist

Jouw pre party beauty checklist

Jouw pre party beauty checklist

De week voor nieuwjaar kom je tot de conclusie dat je vergeten bent een afspraak te maken bij de kapper. Of ontdek je op de dag van het feest de restjes nagellak, die je toch beter de dag ervoor had verwijderd. Maar niet dit jaar! Met deze checklist plan je tijdig jouw beautyrituelen, vermijd je stressy situaties en kom je last minute niet voor verrassingen te staan. Wij stellen je het actieplan voor piekfijne feesten voor. 

Één tip kunnen we je al meegeven: wil je nog voor de feesten naar de kapper of schoonheidsspecialiste? Maak dan NU een afspraak. Voor je het weet zit haar agenda vol en sta je zelf met schuifspeldjes en wax te knoeien.

Gezicht

Bereid je huid voor op een lange feestdag-/nacht met dit eenvoudig 3-stappenplan:

  1. Reinig je huid. TipMicellair water doet wonderen. 
  2. Verwijder dode huidcellen met een verkwikkende scrub
  3. Verwen je huid met een verzorgend gezichtsmasker. Dit verzacht en kalmeert de huid. 

Heerlijk, zo'n babyvelletje :-).

Tanden

Koffie, rode wijn en thee zijn nefast voor de kleur van je tanden. Maar voor de nieuwjaars selfies willen we natuurlijk een parelwitte glimlach. Lees hier wat je moet eten om je tanden terug natuurlijk wit te krijgen.

Haar

Net als jouw gezicht, verdient je haar een voedend masker. Vergeet het dus na het wassen zeker niet aan te brengen. Door het föhnen, stijlen en kleuren droogt je haar uit en raakt het beschadigd. Een masker helpt de vochtbalans te herstellen én geeft je haar een gezonde look met meer volume. Lees zeker ook deze tips and tricks en wordt altijd wakker met mooi haar. Geef je je haar zelf een kleurtje? Doe het dan best een dag op voorhand. 

Nagels

Lak je nagels een dag voor het feest. De dag zelf ontdek je altijd nog to do’s waardoor je in tijdnood kan raken. Gevolg? Ongelakte of onvoldoende gedroogde nagels. En het laatste wat we willen is oneffen en onverzorgde nagels. Lees hier hoe je in 7 stappen je nagels perfect lakt

Ontharen

Geef je volledige lichaam een goede scrubbeurt alvorens te ontharen. Ga voor waxen of epileren in plaats van last minute te scheren. Zo vermijd je venijnige wondjes en snel teruggroeiende haartjes. Door op voorhand te ontharen vermijd je gevoelige en rode huid op de dag zelf. Vergeet erna zeker geen hydraterende bodylotion aan te brengen.

Outfit

Al zie je er nog zo goed uit, als je outfit niet is wat het moet zijn, worden alle bovenstaande voorbereidingen in een oogwenk teniet gedaan. Ga dus tijdig op zoek naar de perfecte look. Dat kan het makkelijkst online (neem zeker een kijkje in onze moderubriek). Zo kan je doelgericht bepalen wat te kopen. Laat je desnoods inspireren door Pinterest, en maak een account aan waar je al je vondsten in opslaat. Zo ga je beredeneerd te werk en vermijd je miskopen.

 

Meer beautyinspiratie