Home Beauty Kerstgeschenk: De cadeaubox
Kerstgeschenk: De cadeaubox

Geen inspiratie voor cadeautjes deze Kerst? Geef een cadeaubox. Deze boxen zijn gegarandeerd een schot in de roos

Birchbox

Bij BirchBox kan je een abonnement nemen voor 3, 6 of 12 maanden, je ontvangt dan een cadeaubox met verschillende geschenkjes. Hoe werkt het? Je gaat naar de website van BirchBox. Daar selecteer je de look van je cadeau. (In dit geval hebben we gekozen voor deze groene box.) Je selecteert vervolgens 4 producten en de abonnementsformule die je verkiest. Door het abonnement krijgt de ontvanger verschillende keren een cadeautje, langer plezier dus. 

Birchbox

Emma & Chloé

Geef je graag juweeltjes? Dan is deze box van Emma & Chloé een leuke optie. Dit jaar bieden ze een cadeaubox aan voor de feestdagen. Hij bevat een geurkaars, ketting, armband en ring. Je kan de box voor 20 december bestellen op hun website

Emma & Chloé

Rituals

Rituals biedt verschillende cadeauboxen aan, naar ieders smaak en ieders budget. Ook voor heren. Het extraatje: geef een kaartje met een boodschap aan je held. Hoe het werkt? Op de website van Rituals kies je de achtergrond die je mooi vindt. Daarna kies je een quote of schrijf je er zelf eentje.  Het kaartje wordt bij de cadeaubox gevoegd. 

Rituals

Maison Dandoy

Op zoek naar een cadeau voor iemand die verzot is op zoet? Dan is de cadeaubox van Maison Dandoy een topper. Op de wesbite van Maison Dandoy vind je verschillende opties. Wij zijn verzot op de speculoos- en zandkoekjes. Smakelijk!

Maison Dandoy

Geen fan van de cadeaubox? Misschien vind je wel iets in een van deze negen webshops. Geef je iets aan een echte thee-lover? Hier vind je cadeautjes voor de theeliefhebber. Voor boekenwurmen vind je hier 9 boeken voor onder de boom.