Home Beauty La vie en rose
La vie en rose

Voor een frisse en stralende look, kies je dit najaar best voor een delicate make-up in roze tinten. Met deze 4 producten zie je er in no time fantastisch uit. 

1. De lipstick

De lipstick

Mac lanceert (eindelijk!) de tube die assorti gaat met de kleur lippenstift. Een make-over bedacht door styliste Giambattista Valli. In deze collectie nemen roze, bordeaux, oranje en bruin de boventoon. Een absolute luxe-ervaring, en dit in 4 tijdloze tinten. Wij verkiezen de kleur poederroze voor onweerstaanbare lippen!

2. De blush

De blush

Variatie mag. En dat is net wat Guerlain doet met hun “Bloom of rose” blush uit de herfst-winter collectie van 2015. Wij zijn alvast fan van deze roze tint.

3. De teint

De teint

Dit najaar ligt de focus op een porseleinen teint. De Couture Teint Balm van Givenchy is daarvoor de ideale keuze. Het geeft een nude en puur resultaat zodat je de hele dag door straalt. 

4. De oogschaduw

De oogschaduw

Het  Metallic Reflection palet uit de Vinyl collectie van Givenchy bestaat uit drie metallic kleuren in intens parelwitte tinten en één matte oogschaduw om het contrast te benadrukken. Een must-have voor vrouwen die graag hun blik willen intensifiëren. Maar wees er snel bij als je dit pareltje wilt, want het is limited edition! 

 

Meer beautyinspiratie voor de herfst: