Home Beauty Make-up trend: strobing in 4 stappen

Make-up trend: strobing in 4 stappen

Make-up trend: strobing in 4 stappen

De nieuwste make-up trend in Hollywood: strobing. Strobing is niet enkel gemakkelijk om zelf aan te brengen, het maakt je gezicht ook meteen slanker en jonger. Hieronder leggen we in 4 simpele stappen uit hoe je strobing thuis zelf kan proberen. 

Wat je nodig hebt, is een highlighter en je vingers. Je hoeft dus geen borstel te gebruiken om de make-up aan te brengen. Het neemt slechts een paar minuutjes van je tijd in beslag. Dus stroben maar!

Stap 1: Hydrateer de huid

Belangrijk vooraleer je de make-up aanbrengt, is om de huid goed te hydrateren. Gebruik een hydraterende moisturizer, foundation of bb cream om zo de huid egaler te maken.

Stap 2: Highlight subtiel

Kies een highlighter. Het maakt niet uit welke highlighter je gebruikt, maar kies wel eentje die het best bij jouw huidskleur past. Gebruik een highlighter met een subtiele glinstering, maar overdrijf niet. Mac Cosmetics bracht een speciale strobe op de markt (prijs € 32,50 via debijenkorf.nl). 

Stap 3: Licht je gezicht op

Breng de highlighter aan op de plaatsen in je gezicht die het licht als eerste raakt: de jukbeenderen, neusbrug, onder je wenkbrauwbot, binnenste ooghoeken, puntje van je neus en op de cupidoboog (het hartvormige deeltje boven je lippen en onder je neus). Belangrijk: dep het product niet over heel je gezicht!

Stap 4:  Uitwrijven voor een mooi resultaat

Nadat je de highlighter heb aangebracht, wrijf je de make-up uit met je vingers. Een tip: controleer zeker dat de aangebrachte highlighter goed uitgewreven is om zo tot een mooi resultaat te komen.