Kijk naar elke foto van de Duchess of Sussex en je merkt als gauw dat haar dagelijkse make-up maar uit 3 dingen bestaat: een gezond huidje, stevige wenkbrauwen en zachte, neutrale lippen. Hoewel ze met haar kleerkast af en toe risico’s durft nemen (lees: een zakelijk mantelpakje of een korte blazerjurk met blote benen), houdt ze het toch simpel als het op beauty aankomt. De favoriete lipkleur van Meghan Markle is allesbehalve opvallend, en daar heeft ze een goede reden voor.

Meghan’s favoriet

De make-up artiest die haar trouwsnoetje verzorgde, Daniel Martin, zegt dat de hertogin nooit naar iets anders dan neutrale, nude-kleurige lipsticks zal grijpen. Ze doet haar make-up tegenwoordig ook liever zelf. “De enige keer dat ze voor een rode lip koos, voelde ze er zich niet comfortabel mee,” zei Martin aan People. “Ze houdt van praten en ze wil zich over niets zorgen maken. Ze wil alles snel en praktisch en is absoluut niet kieskeurig.” Oh ja, en zo’n nude kleurtje kan je makkelijk weer aanbrengen zonder spiegel.

Van mat tot glossy, van mauve tot beige… Meghan Markle heeft een heleboel tinten waarop ze kan terugvallen. Vorige week werd ze bijvoorbeeld nog gespot met een satijnkleurige nude lip in Londen tijdens de WellChild Awards. Ook tijdens haar eerste officiële bezoek aan Ierland met Prins Harry koos Markle een glossy, natuurlijke finish.

Let’s go nude!

Wij verkenden de leukste neutrale lipkleurtjes om nu uit te proberen, inclusief zacht, babyroze en rijke mauvekleurtjes. Deze zes moeten op je radar voor de herfst.

Blush nude

Tom Ford
€ 47,19 – Je vindt hem hier

Suède matte lipstick

NYX
€ 9,40 – Je vindt hem hier

Nude lipstick

M.A.C
€ 16,87 – Je vindt hem hier

Beige Plum

Givenchy
€ 36 – Je vindt hem hier

Mauve-Martre

Bourjois
€ 15,99 – Je vindt hem hier

Vegan lipstick

Ere Perez
€ 23 – Je vindt hem hier

Meer over Meghan Markle