Home Beauty Mooie beautylook voor de zomer
Mooie beautylook voor de zomer

Niets is overdreven deze zomer. Subtiele bloesemroze make-uptinten zijn dan ook ideaal. Ze frissen je teint op en geven een zachte resultaat. Bovendien zijn ze perfect voor een festival of een tuinfeest én het belangrijkste: ze maken je jong.

Ogen

Bij deze look geen mascara. Je ooglid kleur je met een zachtroze schaduw en in de buitenste ooghoek komt een koperkleur.

Petal Essence Single Eye Color van Aveda (€ 16,50)

Wangen

Heel gemakkelijk: Breng een vleugje crèmeblush op de appeltjes van je wangen, vervaag een beetje met je vingers én voila! Je huid ziet er instant warmer uit.

Chubby Stick Cheek Colour Bals van Clinique (€ 25,85)

Jukbeenderen

Met een glanspoeder kan je voor natuurlijke highlights zorgen. Breng met een brede kwast wat poeder aan hoog op je jukbeenderen en net onder je wenkbrauwen.

Sunglow Pink van Rituals (€ 25)

Teint

In de zomer is bescherming altijd belangrijk. Met een olievrije lichte dagcrème zoals die van Caudalie corrigeer je je huid, vervaag je vlekjes en je beschermt ze bovendien tegen de zon!

Vinoperfect fluide teinté van Caudalie (€ 29,90)

Lippen

Op je lippen komt een gekleurde gloss die verzorging, kleur en glans combineert.

Lip Lover Bouquet Final van Lancôme (€ 23,85)

Nagel

Deze zomer draag je je nagels zonder kleur, maar wel met glans. Gebruik hiervoor een verzorgende basislak. Een nude kleurtje is natuurlijk ook een mooi alternatief, als je toch graag lakt!

Regenerating nail van By Terry (€ 24)

 

beauty