Home Beauty Mooie voeten in 5 stappen
Mooie voeten in 5 stappen

Met dit mooie weer is het tijd om onze sneakers en ballerina' aan de kant te schuiven en plaats te maken voor sandalen en peep-toe pumps. Onze voeten verdienen een uitgebreide behandeling om ze zo zomerklaar te maken. Aan de slag in 5 stappen!

Stap 1: It's time to scrub!

Heb je ook last van eelt? Scrub je voeten dan 2 à 3 keer per week. Dit zal ervoor zorgen dat de dode huidcellen verwijderd worden en dat de voetcrèmes en zelfbruiners een beter effect hebben.

Stap 2: Masseer je voeten met een voedende voetcrème

Scrubben is goed om het eelt weg te werken, maar wanneer je zijdezachte voeten wil, is het noodzakelijk om ze nadien met een voedende voetcrème in te smeren. Dit hydrateert en herstelt de voeten.

Stap 3: Weg met de witte wintervoeten!

Gebruinde voeten in kleurrijke sandalen zijn zo veel mooier. Smeer ze daarom mee in wanneer je je lichaam aanpakt. Bovendien is het helemaal not done om een bruin lichaam en witte voeten te hebben.

Stap 4: Vermijd kromme teennagels

Een nagelknipper alleen is niet voldoende om mooie afgeronde teennagels te krijgen. Gebruik daarom zeker ook een vijl om hoekige teennagels te vermijden.

Stap 5: The finishing touch: nagellak

Het is veel stijlvoller om met zomers gelakte nagels voor de dag te komen. Bovendien is het ook beter voor je gemoedstoestand. Gebruik eerst een doorzichtige, beschermende basislaag om nadien een kleurige toplaag aan te brengen.