Home Beauty Nooit meer verkleurde teennagels dankzij deze 3 tips

Nooit meer verkleurde teennagels dankzij deze 3 tips

Nooit meer verkleurde teennagels dankzij deze 3 tips

Na een zomer vol zoete pastelkleurtjes op je tenen, kunnen je nagels wel een frisse opknapbeurt gebruiken. De herfst is de ideale periode om je teennagels wat rust te gunnen, vooraleer je weer met die donkere lakjes van de feestdagen aan de slag gaat!

 

Gele nagels die van onder je remover tevoorschijn komen: not that sexy. Gelukkig kan je ze doen verdwijnen dankzij deze 3 eenvoudige tips!

1. Buffervijl

Een fijn buffervijltje zal je teennagels niet onnodig beschadigen. Het bovenste verkleurde laagje wordt verwijderd waardoor je nagels er opnieuw gezond zullen uitzien.

2. Tandpasta + tandenborstel

Klinkt gek maar is heel logisch! Zoals tandpasta je witte tanden geeft, kan het ook je teennagels weer ophelderen. Kies voor een whitening tandpasta en breng met een wrijvende beweging aan op je nagels.

3. Bakpoeder & citroen

Mix een eetlepel bakpoeder met wat sap van een citroen. Hierdoor ontstaat er een zalfje dat je op je teennagels kan smeren. Het bakpoeder exfolieert de nagel terwijl het citroensap de verkleuring aanpakt. Laat even intrekken en spoel af met water.

Het is heel belangrijk je nagels goed te verzorgen. Want nagels vertellen meer over je gezondheid dan je denkt! Je kan jouw teennagels eenvoudig zelf verwennen met deze at home pedicure voor mooie voeten.

Tips voor verzorgde voeten

12 x schitterende nagellakjes
Mooie voeten in 5 stappen