Home Beauty Parfum van de week: Eau de Toilette Miss Aura van Swarovski

Parfum van de week: Eau de Toilette Miss Aura van Swarovski

Parfum van de week: Eau de Toilette Miss Aura van Swarovski

Het allereerste Eau de Toilette van Swarovski is er: Miss Aura. Een parfum dat om je heen hangt, als een onzichtbare geluksbrenger. Of het ons al de loterij deed winnen? Niet echt. Maar we worden wel vrolijk en gelukkig van deze geur.

Sinds Swarovski zijn parfum Aura op de markt bracht, heeft de kristallenspecialist de smaak – euh, geur – blijkbaar goed te pakken. Miss Aura is de eerste Eau de Toilette van het merk. De flacon heeft de klasse van kristallen en vult Swarovski's collectie talismanjuwelen "Wings of poetry" aan.

Niet alleen de verpakking maakt ons vrolijk en zweverig, ook de geur heeft een verrassende uitwerking. Miss Aura opent met een eerste fruitig akkoord: denk roze grapefruit, lychee en klimop. Een combo die vreugde zou opwekken en erg fris ruikt. Wat volgt is een vrouwelijk akkoord van roosolie en buddleja (ook gekend als de vlinderstruik) en ten slotte krijgen we akkoorden van vetiver- en patchoelihout, die krachtig overkomen.

Swarovski omschrijft Miss Aura als "het geluksparfum voor jonge vrouwen die voor het eerst uitvliegen". Net als de talismannen in de vorm van vlindervleugels moet de geur geluk brengen en de jongedames begeleiden op hun pad. Het komt ons allemaal nogal zweverig over, maar we geven toe: we zijn in de wolken van deze geur.

Miss Aura Eau de Toilette: € 60 voor 50 ml.

 

MB