Rosie Huntington-Whiteley heeft een stralende huid en een supermodel-achtige zelfzekerheid. Maar dat ze de beautymuze is die ze vandaag is, heeft Rosie maar aan één ding te danken: haar fabuleuze pruilmondje. Die volle lippen hebben ieders aandacht intussen beet. Hoe ze haar smakker zo plumping houdt? Wel, dat zit zo!

Handdoek-scrub

Het topmodel schuurt na het douchen met een handdoek over haar lippen om ze te exfoliëren en van haar droge velletjes af te raken. Om haar lippen te hydrateren, gebruikt Rosie een beetje overschot van deze gezichtscrème. Voor een verdere verzorging, grijpt ze naar een Lip Conditioner van Caudalie, die haar amper een vijfje kost!

Lip Conditioner van Caudalie – € 5,40

Deze lipverzorging bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en herstelt beschadigde lippen. De antioxiderende formule op basis van druiven voedt en beschermt zodat je zoenmond heel de dag lang om van te smullen is. Bovendien heeft-ie een aantrekkelijk prijsje, dus tuitje omhoog en give it a try!

French Kiss

Wil je meteen een kleurtje in je balsem? Caudalie legt vanaf september een onweerstaanbare en subtiel getinte lipverzorging in de rekken die zò verleidelijk is dat je er meteen van wil zoenen. Het potje kreeg niet voor niets de naam French Kiss en bestaat in drie kleurtjes: innocence voor een sixties-effect, séduction voor de ultieme verleiding en addiction in sexy frambozenrood.

French Kiss van Caudalie – € 12,30

Meer beautygeheimen van celebs