Het is gebeurd: ook Sarah Jessica Parker is gezwicht voor Hollywood’s haartrend van het moment. De Sex and the City bomb zette de schaar in haar lokken en ging voor een frisse platinablonde zomersnit. Al beweren tongen dat het in dit geval ook om een pruik zou kunnen gaan…

Onlangs knipte ook Mila Kunis haar lange lokken kort, het resultaat daarvan zie je hier.

Platinablond

De 52 jarige Sarah Jessica Parker werd begin deze week gespot op Times Square in New York City. Niet met Matthew Broderick rond haar arm, een shoppingzakje aan elke vinger of met een starbuckskoffie tegen haar lippen. Wél met een kortgewiekte lob, aansluitende glitterjurk en nude pumps met straps.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Waar haar lange lokken naartoe zijn? Volgens sommigen werden ze écht afgeknipt, volgens sommigen zitten ze onder een platinablonde pruik. Sarah Jessica Parker was immers niet zomaar stijlvol over Times Square aan het flaneren.

Nieuwe film

Ze draait er momenteel – samen met acteurs Isabella Rossellini, Simon Baker, Taylor Kinney en Gus Birney – een romantisch drama dat ‘Best Day of My Life’ zal heten. Parker zal in de huid kruipen van een jazz-zangeres die een vreselijke diagnose krijgt tijdens de voorbereidingen van haar wereldtournée.

Samen met Andrea Iervolino en Monika Bacardi’s Ambi Group zal ze de film ook zelf mee producen. “Sarah Jessica’s intense passie voor deze film is fantastisch. Dankzij haar hebben we een super goede cast kunnen samenstellen,” zegt Iervolino. “We zijn heel blij dat we intussen onze tweede film met haar kunnen maken, zeker omdat het om zo’n aangrijpend en diepzinnig verhaal gaat deze keer.” Wij kijken er alvast naar uit, en pruik of niet: ze staat beeldig met de bob, vind je niet?

Mooie lokken voor de zomer