Een nieuw jaar, een nieuw geluid! Tijd voor een stralend gelaat dat hélemaal bij die frisse nieuwe mindset en die hernieuwde levensstijl in 2020 past? Dan zijn deze 5 serums voor een stralende huid misschien wel iets voor jou!

Absolute nummer één

De absolute nummer één van het moment wanneer het gaat om een jong en fris gelaat, is The Body Shop’s Drops of Youth (€28). Dit verfrissende gel-achtige serum op basis van verschillende natuurlijk elementen pakt niet alleen de eerste tekenen van veroudering aan, het maakt je huid ook instant zachter en voedt die van binnenuit zodat je hele gelaat overdekt wordt met een stralende, jeugdige gloed.

Dat dit niet enkel een smooth klinkend verkooppraatje is dat bij het product komt, mag duidelijk zijn door de verbazende verkoopcijfers van Drops of Youth: elke 23 seconden gaat er ergens ter wereld maar liefst een flesje van het anti-aging serum over de toonbank en ook online rijft het product de ene vijf-sterren-review na de andere binnen.

The Body Shop – Drops of Youth (€28) 

Koop het hier.

 

Net als alle producten van The Body Shop zijn de ingrediënten aan de basis van het Youth-serum uiterst natuurlijk: zo dankt het serum haar anti-aging capaciteiten aan de aanwezigheid van drie types plantenstamcellen: die van Edelweiss vanuit de Italiaanse Alpen én die van zeevenkel en hulst van de Bretoense kust. Die natuurlijke elementen werden bovendien verrijkt met ‘Organic Babassu Oil’ uit Brazilië.

Weg met oneffenheden en acne

Die olie zou er volgens de vele fans van het product voor zorgen dat littekenweefsel dat werd achtergelaten door acne, weer helemaal ‘gladgestreken’ wordt: “Sinds ik een jaar geleden mijn anti-conceptie gewijzigd heb, worstel ik aanhoudend met acne op mijn voorhoofd en kin en ook met rode vlekjes die door de uitbraak van die ontstekingen op mijn huid achterblijven. Mijn nieuwe Body Shop Youth-routine heeft veel van deze littekens en oneffenheden weer doen vervagen“, zo klinkt het bij een tevreden gebruiker online.

Ook tegen rimpels en andere ouderdomsverschijnselen in het gelaat werkt het serum blijkbaar prima: “Ik gebruik het serum nu een aantal weken en ik ben zó blij dat ik per ongeluk nog eens bij The Body Shop binnen struinde: de rimpels tussen mijn wenkbrauwen en die op mijn voorhoofd zijn aanzienlijk minder diep en geprononceerd geworden. Let op: ze zijn er nog, maar veel minder uitgesproken dan eerst. Ik ben supertevreden met het resultaat”, zo klinkt het bij een andere gebruiker.

5 x serums voor een stralende huid

Ook dringend op zoek naar een serum dat jouw gelaat een beetje ‘nieuw leven’ in kan blazen, maar opgezadeld met een eerder complexe of gevoelige huid? Dan zijn deze serums voor een stralende huid aan het begin van het nieuwe jaar voor jou misschien wel een geschenk uit de hemel.

Kiehl’s – Daily Reviving Concentrate (€26)

De natuurlijke superingrediënten die aan de basis van dit serum liggen – zoals gemberwortel, zonnebloem-extract en Tamanu – zorgen voor een goede beschermingslaag tegen de ‘vrije radicalen’ die via onze vervuilde stadslucht dagelijks op ons worden afgevuurd.

 Aesop – Parsley seed anti-oxidant serum (€63)

De kruidige samenstelling van dit botanische serum, zorgt niet alleen voor een extreem aangename en natuurlijke geur, maar geeft een dof geworden en futloze huid ook een voedende boost van antioxidanten en andere broodnodige voedingsstoffen. Dé perfecte toevoeging voor iedereen die nog op zoek is naar dat tikje extra in z’n dagelijkse skincare routine 

La Roche Posay – Hyalu B5 serum (€29)

Deze unieke huid-herstellende formule met twee types zuiver hyaluronzuur en vitamine B5 werkt niet alleen rimpels, onzuiverheden en andere beschadigingen weg, maar kan je huid er ook letterlijk voller en soepeler laten uitzien.

The Ordinary – Hyaluronic Acid 2% + B5 (€6,80)

The Ordinary staat garant voor zuivere skincare zonder al te veel poespas. Daarnaast zorgt het label ook voor cleane en betaalbare producten die nog eens makkelijk weg te stoppen zijn in je handtas ook. De samenstelling van het serum zorgt ervoor dat de bestanddelen tot diep in je huid kunnen doordringen wat dan weer zorgt voor een langdurige hydratatie. Goed voor een zachtere, frissere en zichtbaar stralendere huid.

Estée Lauder – Advanced Night Repair (€128,50 / 75ml)

Tot slot, een klassieker die niet weg te denken is uit het rijtje van beste serums op de markt: het Advanced Night Repair-serum van Estée Lauder. Dankzij de vernieuwde technologie stimuleert het serum de huid ‘s nachts om zichzelf te vernieuwen. De huid voelt gladder, gehydrateerd en sterker aan. Bovendien laten de meeste vrouwen die het serum gebruiken weten dat hun huid er zichtbaar jonger, frisser en meer uitgerust uitzag. Dat laatste alleen al is de moeite waard om toch ook maar eens een flesje van dit ‘liquid gold’ te proberen, toch?

Lees meer over beauty en skincare: