Je weet het vast: enkel smeren om er straks fitter uit te zien, werkt niet. Een stevig lichaam krijg je door de combinatie van sport en gezonde voeding en pas dán komen deze oppeppers in het spel, als duwtje in de rug.

 

Hallo mooie huid

1. Weg met cellulite

Collistar weet als de beste een sinaashuid te bestrijden. Hun Cryo-Gel is een bestseller sinds 2003 en kreeg dit jaar een boost: er zit naast een hoger percentage rozepeperextract en cafeïne ook gefermenteerd koffie-extract in, rijk aan flavonoïden. Paardenkastanje, blauwe bes en ananasextract stimuleren de microcirculatie en de vochtafvoer. En dankzij de plantaardige, gladstrijkende alpha-hydroxyzuren en een hogere concentratie tijgergrasextract gaat de gel aan het liften. Ook de cryotherapie, die je lichaam plaatselijk 1,8 graden kouder maakt, bevordert de microcirculatie en de afvoer van vocht. Tip: scrub voor gebruik.

2. Ga voor glad

Die korrelige huid op je armen en dijen beu? Smeer dan de SA Smoothing-lijn van Cerave voor instant resultaat. Hun cleanser en crème met 10% ureum, LHA en salicylzuur maken de huid weer glad, terwijl de ceramiden hydrateren en de huidbarrière in balans brengen.

3. Stop striemen

Om de breedte, lengte, diepte en kleur van striemen aan te pakken, schakelt Clarins de hulp in van Aziatische Waternavel, ook wel: tijgergras. Tijgers zouden erin rollen om hun wonden te helen en ook op striae heeft het een herstellend effect. Uit zoethout haalden ze de verzachtende eigenschappen en het handige pompsysteem zorgt ervoor dat de formule veilig blijft.

4. In de lift

Wil je je boezem beter laten uitkomen, haal dan de wasbare push-up schelpen in huis voor een onmiddellijke lift. De actieve stofjes zoals hyaluronzuur, vitamine E en bruine algen die erin verwerkt zitten en vrijkomen bij elke beweging, geven je borsten extra plump!

 

Zonder zon

Een bruine huid toont sowieso egaler. En als zonnen er niet inzit, helpen deze valsspelers je graag op weg.

1. Zelfbruinend water

Dior komt met het eerste zelfbruinende water en het lijkt wel tovenarij. Al na vier uur zie je effect en hoe vaker je ermee in de zon komt, hoe intensiever je lichaam bruint. De geur van Haïtiaanse tiarebloem maakt het compleet.

Tip: herhaal 3 keer per week en scrub eerst goed voor een duurzaam resultaat.

2. Wrijf voor kleur

Fan van doekjes? Het Kempense Nannic belooft met z’n Supersunic Towelette een egaal bruin kleurtje dat 5 tot 7 dagen houdt. Masseer in op een droge, propere huid. Twee uur na het aanbrengen, komt de teint tevoorschijn, en die wordt nóg intenser doorheen de dag. Gebruikstip: was je handen goed na gebruik.

3. In een handomdraai

Neem een voorsprongetje op de zon met de vernieuwde zelfbruiners van Sisley. Ze bevatten naast DHA en Erythrulose nu ook hibiscusbloemen die mild exfoliëren, waardoor je kleurtje egaler opduikt. Daarnaast bevordert extract van sesam de natuurlijke productie van melanine. Biosaccharide uit maïs en soja houdt je huid gehydrateerd en extract van steviabladeren en plantaardige glycerine compenseren de uitdroging, veroorzaakt door de kleuringsreactie.

Wrijf in met bijbehorende fluwelen handschoenen in kleine ronddraaiende bewegingen. Breng 1 tot 3 keer per week in een dunne laag aan en werk weer bij wanneer je wilt.

4. Glinsterende gloed

Leg de laatste hand met de Bronze Goddess-collectie van Estée Lauder. Hun nieuwste crème hult je huid in een hydraterend laagje dankzij natuurlijke oliën uit olijf, rijstzemelen, druiven- en abrikozenpit. Hij maakt optisch gladder en vakantieklaar. Werk af met een glinsterende olie of highlighter voor het lichaam.

 

Shop je ‘oppeppers’ hier:

Zeezoutscrub

Somatoline
€17 voor 350 g – Shop het hier.

Anti-Cellulite Cryo-Gel

Collistar
€ 56,50 voor 400 ml – Shop het hier.

SA Smoothing Cleanser

Cerave
€8,20 voor 236 ml – Shop het hier.

SA Smoothing Cream

Cerave
€16,16 voor 340 ml – Shop het hier.

Body Partner

Clarins
€ 55 – Shop het hier.

Décolleté 3D+

 

 

Méthode Jeanne Piaubert
€144,90 voor 50 ml – Shop het hier.

Supersunic Towelette

Nannic
€ 14,40 voor 8 – Shop het hier.

Liquid Sun Self-tanning Water Sublime Glow

Dior Bronze
€54,50 voor 100 ml – Shop het hier.

Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Sisley
€94,90 voor 150 ml – Shop het hier.

Bronze Goddess Summer Hair & Body Oil

Estée Lauder
€56,90 voor 50 ml – Shop het hier.

Moondust Glitter Liquid Face & Body Illuminizer – Barely Baked

Urban Decay
€28,90 – Shop het hier.

Ontdek meer beautytips:

Openingsbeeld: GettyImages.