7 uur ‘s morgens en je wordt onverbiddelijk wakker gemaakt door die ene vervelende driiiiiing. Oh jawel, tijd om op te staan! Je probeert nog enkele minuten in je comfortabele bed te vertoeven, maar helaas: eigenlijk moest je al lang onder de douche staan. Toch hoef je je over je kapsel écht geen zorgen meer te maken want wij voorzien de ideale oplossing.

Snel en eenvoudig

Is de snoozefunctie ook jouw partner in crime? Of beschouw jij de ochtend als jouw grootste vijand? Mocht je tweemaal ja knikken na deze omschrijving dan is dit artikel jouw redding in nood. Dankzij onze tips slaag jij er namelijk in om in een handomdraai het perfecte kapsel te creëren. Deze eenvoudige en stijlvolle kapsels geven jou dan ook de nodige allure én de ideale gelegenheid om je collega’s jaloers te maken zonder dat je er vroeger voor uit je bed moet.

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuk en zomers kapsel? Check dan hier hoe jij het iconische wavy kapsel van Olivia Palermo kan krijgen of deze trendy Chanelcroissant zoals gespot op de catwalk.

Fotospecial: 10 x eenvoudige kapsels voor ‘s morgens

Vorige

1. Kapsel 1

Vorige