Deze maand ontvang je bij jouw Feeling een gratis tubetje ‘Stay Golden’ van RainPharma. Benieuwd of en hoe het werkt? Onze beautyredactrice testte het voor je uit.

De zon op je huid

Het Belgische RainPharma zocht naar een natuurlijke toverformule die je huid egaal, zonnig en uitgerust maakt. Met Stay Golden slaan ze de nagel op de kop. De corrigerende lotion heeft de kleur van de zon én voorziet je huid in amper drie dagen van een zomerse gloed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stay Golden bevat pre- en probiotica die je huidflora gezond houden en goede bacteriën boosten. Ik benieuwd, dus sloeg aan het testen. Ik breng een paar druppels aan – gebruik zeker niet teveel ineens! – op een goed gereinigde huid. Tip 1: eerst mild scrubben helpt voor een egaler resultaat. Tip 2: vermijd je wenkbrauwen!

Al na dag 1 verdoezelen wonderstofjes als wortelolie, jojoba en argan mijn roodheden en vlekjes. Mijn huid voelt gevoed en gezond. ‘s Avond breng ik nog wat extra lotion aan waardoor ik er de ochtend nadien écht uitgerust uitzie. De extracten uit honingboom, die m’n huid een anti-stress boost zouden bezorgen, hebben gewerkt!

#nomakeup

Waar dat kleurtje na dag drie vandaan komt? Extracten uit frambozen zijn het geheim! Ze geven je huid een niet afwasbare, licht gebruinde tint – alsof je net terugkomt uit vakantie.

RainPharma Stay Golden

Elke dag een gouden gloed zonder een spatje make-up: fan! Dankzij de Stay Golden is het bleke er wat af terwijl mijn huid kan blijven ademen. Handig voor mij (want: ik kan enkel met een likje mascara de deur uit) én fijn voor mijn huid!

Wandel als de bliksem naar de krantenwinkel, shop de Feeling van deze maand en ontvang jouw gratis product (t.w.v. € 33). Hij ligt nog tot 15 april in de winkel dus haast je!

Feeling x RainPharma