Het cosmeticamerk dat al een tijdje hoge ogen gooit bij beautyliefhebbers en influencers is The Ordinary, een label uit Canada dat deel uitmaakt van Deciem – een overkoepelende groep met merken als NIOD, Hylamide en Chemistry Brand. Verwacht je aan miraculeuze formules, zònder fameus prijskaartje. Dit zijn onze favorieten!

Superboosters

The Ordinary brengt flesjes op de markt die enkel en alleen bewezen ingrediënten bevatten voor een wel héél betaalbare prijs. Ze noemen het zelf ‘klinische formules met integriteit’, ofte: producten met actieve en pure bestanddelen als vitaminen of retinoïden zonder onnodige toevoegingen en parfums. Hun producten kosten amper iets en het resultaat is allesbehalve ordinair… Dat vindt ook beautyjournalist Nadine Baggott:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Allesbehalve ordinair

De no-nonsense producten van The Ordinary hebben een strakke, beetje klinische look waarmee het label de focus wil leggen op de inhoud in plaats van de verpakking. The Ordinary is dus – voor al uw marketingslogans, contacteer feeling.be 😉 – allesbehalve ordinair.

In hun assortiment vind je serums, oliën en moisturizers die allemaal gecombineerd kunnen worden met elkaar. Eén van hun toppers is het geurloos serum met 23 % vitamine C. Het vergt wel wat speurwerk om uit te snuisteren welke The Ordinary routine jouw beautyproducten kan vervangen. Wat je alvast moet weten, is dat je altijd eerst de op water gebaseerde formules moet aanbrengen voor je de olie-achtige producten gebruikt. Wij tippen je alvast enkele effectieve toppers per huidwens:

Droge en minder elastische huid

Natural Moisturizing Factors + HA Gezichtsverzorging
€ 6,50 – Shop het hier

Acne en onzuivere huid

Niacinamide 10% + Zinc 1%
€ 6,50 – Shop het hier

Donkere kringen

Caffeine Solution 5% + EGCG
€ 7,50 – Shop het hier

Droge en gedehydrateerde huid

Hyaluronic Acid 2% + B5
€ 7,50 – Shop het hier

Wijde poriën

High-Adherence Silicone Primer
€ 5,50 – Shop het hier

Fijne lijntjes en rimpels

Advanced Retinoid 2%
€ 9,80 – Shop het hier

Olie-achtige huid

Salicylic Acid 2% Solution
€ 5,30 – Shop het hier

Naast skincare producten hebben ze ook heel wat make-up in hun gamma, met als absolute topper de Colours foundation, die met een prijs van 7 euro enorm populair is wereldwijd.

Meer mooimakers