Victoria Beckham strollt tegenwoordig door de Londense straten om er tijdens de Fashion Weeks haar tiende modejaar te vieren met een gloednieuwe SS19 collectie. Hoewel de focus dus eigenlijk op de komende lente- en zomertrends moet liggen, ging onze aandacht vooral naar haar beauty look. Want wat ziet Posh er tegenwoordig goed uit!

Victoria’s nieuwe make-up routine

Beckham vierde haar tiende jaar in de mode-industrie met een privé-feestje tijdens de London Fashion Week bij Mark’s Club in Mayfair. De club zorgde voor een ultieme throwback en Victoria sprong dan ook meteen op tafel toen ze een Spice Girls hitje draaiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van haar dance moves vielen we niet achterover – we wéten immers dat Posh iets kan – van haar make-up look daarentegen… Tijdens de Royal Wedding kwam ze trouwens ook al met een perfect gemake-upte poker face voor de dag. Volgens haar visagiste Wendy Rowe gaf Victoria dan ook onlangs een kleine twist aan haar beautyroutine die haar een heel andere look bezorgde, en dat zie je! Haar motto op make-up vlak is tegenwoordig dan ook: less can often be more.

We zetten even een fotootje van op het MET Gala in 2014, naast eentje waarop ze front row zat op de London Fashion Week Men’s, in juni 2018. Opvallend? Victoria zag er vier jaar geleden ouder uit dan ze nu lijkt.

1. Verleidelijke lippen én ogen

De grootste verandering over die vier jaar heen, zijn duidelijk haar lippen. Als je de twee foto’s met elkaar vergelijkt, merk je dat ze nu wat ‘buiten de lijntjes durft te kleuren’. “We gebruiken de Burberry Lip Colour Contour (€ 28,31) om een vollere lip te creëren,” zegt Rowe. “Het geeft hetzelfde afgewerkte gevoel dan een lippenstift, terwijl het lijkt alsof je helemaal geen lippenstift op hebt.” Een beetje gloss erboven plumpt de lippen nog wat harder.

Burberry Lip Colour Contour (€ 28,31).

Ook van de kaarsrechte wenkbrauw uit 2014 is ze nu afgestapt. Ze heeft ‘m vervangen door een subtiel boogje, dat haar scherpe gelaatstrekken verzacht. We hielden van haar oude wenkbrauw – die zag er edgy en cool uit – maar haar nieuwe wenkbrauwvorm opent haar ogen wat meer. Ze gebruikt ook opvallend minder oogmake-up. Van haar signature smokey eye is ze nog niet volledig afgestapt, maar ze doet ‘m wel minder hard.

“We gebruiken donker potlood rond haar wimperlijn en laten het ooglid mooi open,” zegt Rowe. “Dan komen er verschillende laagjes mascara op haar wimpers voor een super lang en volumineus effect. Ik gebruik ook een beige eyeliner om het oog wat meer te openen.”

2. Haar egale teint

Voor haar teint kiest Victoria tegenwoordig een warmere, meer heldere en natuurlijke basis met de Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base (€ 43,57) en de Burberry Cashmere Concealer (€ 37,78). Ze laat contouren achterwege en kiest voor een verjongende blush.

Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base (€ 43,57).
Burberry Cashmere Concealer (€ 37,78).

Aan Into The Gloss zei ze ooit: “Ik was mijn gezicht onder de douche met de Lancer The Method Polish (€ 98,86). Het goedje is heel korrelig en schuurt goed waardoor mijn gezicht nadien tintelt. Het is de beste scrub die ik tot nu toe vond, aangezien het mijn huid echt stimuleert en het bovenste laagje er af haalt. Ik had een probleemhuidje en deze scrub heeft het voor me opgelost.”

Lancer The Method Polish (€ 98,86).

3. Haar stralende glow

Beckham deelde ook al op haar stories dat ze tegenwoordig Sarah Chapman’s nieuwste huidverzorging uittest: het Radiance Recharge System (€ 166,95). Dit kan natuurlijk ook verklaren waarom ze er zo goed uitziet. De 10-dagen kuur bevat een flacon voor elke dag. Op dag 1, 3 en 9 gebruik je een melkzuur die dode huidcellen verwijdert. Dagen 2, 5 en 7 bevatten een shotje verhelderende vitamine C, terwijl dag 10 om hydratatie en bescherming draait, met niacinamide die ook de textuur en teint van je huid verbetert. De laatste dag smeer je ook anti-irriterende ingrediënten om alles te verzachten.

Radiance Recharge System (€ 166,95).

Meer over Victoria Beckham

SOURCE: Byrdie.co.uk