Alles start bij zelfzorg – dat hebben we met alle (semi-)lockdowns van 2020 wel gemerkt – en daar helpt Feeling graag een handje bij. Bij het nummer dat nu in de winkel ligt, vind je niet één, maar twee gratis gezichtsmaskers van het Griekse Apivita, bomvol actieve stoffen voor een stralende, gehydrateerde huid. Onze beautyredactrice toont hoe je ze het best gebruikt.

Zeelavendel of druif

Om het jaar goed te starten, trakteren we bij ons januarinummer met twee gratis Express Beauty-gezichtsmaskers van Apivita. De exclusieve formules op basis van de verse, voedzame ingrediënten uit het mediterrane dieet geven je winterse huid een zuiderse boost voor een stralend nieuw begin van het jaar. Je hebt de keuze uit twee versies: het hydraterende masker met zeelavendel of het antirimpelmasker met druif*.

apivita

Aan de slag!

Zo past het Apivita-maskertje in de routine van onze beautyredactrice:

  • Stap 1: reinig met een cleanser op oliebasis.
  • Stap 2: reinig een tweede keer met een cleanser op waterbasis en/of gebruik 1 à 2 keer per week een exfoliant, bijvoorbeeld een milde scrub of peeling.
  • Stap 3: maak je gezicht vochtig met een face mist. Het werkt net als een spons; een vochtig canvas absorbeert je producten beter waardoor de actieven uit het masker dieper in je huid dringen.
  • Stap 4: hydrateer en kalmeer met het Apivita-masker!
  • Stap 5: spoel het masker er na 10 minuten weer af met water. Klaar!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

*Bij elke Feeling vind je 2 gezichtsmaskers van 8 ml elk. Er is keuze tussen zeelavendel en druif, naargelang de beschikbaarheid bij de persverkoper en zolang de voorraad strekt. Abonnees krijgen het masker toegestuurd met hun magazine.

De nieuwe Feeling ligt nu in de winkel. Lees je liever digitaal? Download dan hier ons nieuwste nummer in de Feeling Magazine App.