Nu de kappers hun deuren opnieuw moesten sluiten, zitten heel wat vrouwen met de handen in het haar. Letterlijk dan, want zelf grijze lokken camoufleren is een knap vervelend werkje. Beautyjournalist Nadine Baggott legt in onderstaande tutorial uit hoe je ‘t tot een goed einde brengt.

Eerste hulp bij uitgroei: zo werk je die gijze uitgroei zelf bij

Nadine Baggott – Britse beautyjournalist en vlogger – werkt al jàren haar uitgroei zelf bij en legt in deze 20-minuten tutorial uit hoe:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De producten die Nadine gebruikt, zijn van professionele kappersmerken. Sommige ervan kan je ook bij ons online shoppen via bol.com, maar niet allemaal. Hieronder een suggestie (let wel: kies de kleur die het best bij jouw haartint past en ga vooral niet te donker).

Verfkwast

Donegal
€ 10,99 – Shop het hier

Chromatics (8N) haarkleuring

Redken
€ 19,99 – Shop het hier

Igora Royal Developer 6% 20 vol haarkleuring

Schwarzkopf
€ 14,50 – Shop het hier

So Color (8N)

Matrix
€ 12,95 – Shop het hier

Uitgroei spray

Toppik
€ 18,65 – Shop het hier

Haarverf aan huis

Vertrouw je liever het advies van je kapper? Er zijn ook heel wat Belgische kappers die zelf DIY kits aan huis leveren. We lijstten er willekeurig enkele op – maar vraag zeker aan jouw eigen kapper wat de mogelijkheden zijn!

Ben je kapper en lever jij ook aan huis? Stuur een mailtje naar lise.milbou@feeling.be en wij voegen je toe aan het lijstje!

DIY kapsalon