Home Beauty Voor sterk en glanzend haar!
Voor sterk en glanzend haar!
Onderzoek heeft aangetoond dat mooi haar een grote invloed heeft op je uiterlijk. Vrouwen met vol, glanzend, gezond haar worden over het algemeen jaren jonger geschat dan leeftijdsgenoten met minder gezond haar. 

Freya (25): Omnivit Hair Care maakt ook je nagels steviger en dat is een extra bonus.

Help!

Elke vrouw droomt toch van vol, weelderig en glanzend gezond haar? Verwonderlijk is dat niet want volgens de evolutiepsychologie is het een magische mix van jeugd en aantrekkelijkheid. Wanneer je merkt dat je meer haren dan normaal verliest dan heeft dat onvermijdelijk een impact op je zelfvertrouwen. Daar zijn de zes vrouwen die rond de tafel zitten allemaal van overtuigd.

Ik weet dat iedereen elke dag haren verliest en dat een verlies van 50 tot 150 haren per dag heel normaal is’, begint An. ‘Na mijn zwangerschap had ik daar enorm veel last van. Het was zo erg dat ik er tegenop zag om mijn haar te wassen. Het voelde alsof met de gezondheid van mijn haar ook mijn zelfvertrouwen voor een stukje verdween.’ De andere vrouwen weten perfect wat An bedoelt want ook zij werden geconfronteerd met dergelijke problemen. Zo is Katrien op korte tijd erg vermagerd en zag met de kilo’s ook de gezondheid van haar haar verdwijnen. De examenstress kreeg de haren van studente Freya in de greep en Anne vond dat de jaren vat kregen op haar haren. Maar wat de reden van haarproblemen ook is, feit is dat het niemand ongevoelig laat.

Sarah (26): Dankzij Omnivit Hair Care is mijn haar na de bevalling nog even sterk en glanzend.

 

Laat je haar niet vallen!

Om je haar in topvorm te krijgen en te houden is een goede verzorging van groot belang. Daar komt uiteraard meer bij kijken dan het gebruik van een goede shampoo en conditioner. Je haar moet ook met de nodige zachtheid behandeld worden. Om echte resultaten te boeken, is een intensieve verzorging van binnenuit een must. Dat hebben deze zes vrouwen duidelijk ondervonden. Zij hebben twee maanden lang het voedingssupplement Omnivit Hair Care uitgetest en hun mooie haren spreken voor zich.

De sterkte van je haar zit in de wortel

Ik ben super tevreden over de resultaten van Omnivit Hair Care’, vertelt Mariam enthousiast. ‘Dit product heeft ervoor gezorgd om mijn glanzend en gezond haar te bewaren. Mijn vriendinnen geven me voortdurend complimentjes over mijn haar. Ik zou het product aan iedereen aanraden.

Ook Katrien is in de wolken. ‘Ik ben altijd vrij onzeker geweest over mijn haar omdat het zo dun is. Vandaag is het stevig en gezond. Ik ben ervan overtuigd dat de natuurlijke ingrediënten hun werk doen want ook mijn nagels zijn veel steviger geworden.

Nu mijn haar opnieuw sterk en gezond is, valt het ook veel gemakkelijker en mooier in model’, zegt Anne.

 

Mariam (35): Mijn glanzend gezond haar is de beste reclame!

Het laatste woord is voor apothekeres en jonge mama Sarah. ‘Ik wou ten alle koste mijn sterk en glanzend haar behouden na de bevalling en heb preventief Omnivit Hair Care ingenomen, met succes. Mijn dochtertje is nu 17 weken oud en mijn haar is nog steeds even sterk. Deze voedingssupplementen bevatten o.a. zink*, selenium* en vitamine B* en dat zijn de allerbeste bouwstenen voor het haar.

Perfecte voeding voor de haarwortels

Omnivit Hair Care is een voedingssupplement dat de haarwortels van binnenuit voedt. Bevat een innovatieve mix van natuurlijke ingrediënten zoals zink, selenium, vitamine B en druivenpitextract.*
Verkrijgbaar in de apotheek. Je apotheker zal al je vragen beantwoorden en kan je ook informeren over het volledige Omnivit gamma dat voor elk lid van de familie de aangewezen vitaminen bevat. Een doosje Omnivit Hair Care is goed voor een kuur van twee maanden en kost € 36,50. Om je haar het hele jaar door krachtig en gezond te houden is het raadzaam om twee keer per jaar een kuur van twee maanden te volgen.
Meer info op www.omnivit.be

 

An (42): Mijn haar blijft veerkrachtig en voelt super zacht aan.

Anne (44): Het bevat alles wat je haar nodig heeft om in topvorm te zijn.

* Zink, selenium en biotine dragen bij tot de instandhouding van normale haren en nagels. Vitamine B6 draagt bij tot een normale cysteine synthese.

OMN302014