De meeste celebs zien water niet als hun beautygeheim, maar als iets levensnoodzakelijk. Jennifer Aniston bijvoorbeeld drinkt gemakkelijk 5(!) flessen per dag. Maar welke extra beautygeheimen hebben ze dan om er altijd flawless uit te zien? Have a read.

Een goede basis voor je make-up is vaak de eerste stap. Daarvoor gebruik je best een primer om je huid te beschermen en je foundation vast te zetten. Dit zijn onze 10 favorieten.

Beautysecrets van 7 celebs

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston houdt van de CACI laser, een facelift zonder chirurgie. De meer toegankelijke producten die ze gebruikt, zijn de L’Oréal Sublime Bronze Self-Tanning doekjes voor een natuurlijk kleurtje. Daarnaast is ze verknocht aan het Mila Moursi Lifting Serum, en net als Gwyneth Paltrow is ze fan van Thermage.

Gwyneth Paltrow

Naast healing water, is Gwyneth Paltrow fan de collageen-boosting Thermage laser behandeling. Daarnaast heeft ze samen met Juice Beauty een organische en vegan make-up collectie: de GOOP skincare lijn. Bovendien zweert ze bij Sonya Dakar facials, Tata Harper body olie en Viviscal om haar lokken in vorm te houden.

Olivia Culpo

Met haar flawless Instagram look kan het niet anders dat Olivia Culpo de beste producten gebruikt. Ze is fan van Clarins, de Magic Cream Treat & Transform Moisturizer van Charlotte Tilbury (€90), SK-II en Kat Burki. Daarnaast zweert ze bij een koude lepel onder haar ogen om puffiness te verminderen.

Kim Kardashian

We weten het intussen, Kim Kardashian is fan van de Vampire Blood Facial. Haar (meer standaard) skincare go-tos zijn de Guerlain Orchidée Impériale Longevity Concentrate Intense Replenishing (€336) en de La Mer The Perfecting Treatment (€120).

Joan Smalls

Victoria’s Angel Joan Smalls kan niet zonder haar Estée Lauder Advanced Night Repair (€81). Daarnaast tipt ze een masker met avocado, olijfolie en ei als een goed DIY trucje voor broos haar.

Miranda Kerr

Ze is uiteraard voorstander van de KORA Organics skincare lijn, die ze zelf lanceerde in 2009. Vooral de Hydrating Day and Night Cream moét in haar dagelijkse beautyroutine. Daarnaast smeert ze regelmatig haar lichaam in met kokosolie om daarna in een ijskoude douche te springen.

Naomi Campbell

Jep, bij haar is anti-aging meer dan geslaagd. Daarvoor gebruikt Naomi Campbell Tracie Martyn facials en is ze helemaal verliefd op de onder-de-radar moisturizer van Rescue.

Take care of your skin

Zo maak je jouw look in no time luxueus
Volgens de dermatoloog van Kendall Jenner zorgt deze beautyfout voor acné
Deze eeuwenoude haarverzorgingstrend maakt zijn comeback