Een frisse duik werkt helend. Precies daarom gingen we voor jou op zoek naar de mooiste Europese spa’s aan het water. Van een privézwembad met zeezicht tot een sauna in het midden van een meer; druk op de pauzeknop in één van deze Europese kuuroorden, en verwacht je aan pure magie.

1. Soria Moria Sauna in Dalen (Noorwegen)

Ontspannen in Soria Moria Sauna is heerlijk na een lange wandeltocht in de bergen. Het resort glinstert als een juweel in Lake Bandak, op zo’n 3 uur rijden van Oslo. Het karakteristieke silhouet van het gebouw is bedoeld als knipoog naar de steile bergwanden die het meer omringen. Adembenemend.

Ongeveer € 30 voor 1 tot 6 personen gedurende 2 uur, meer info vind je hier.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

zomerplan

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Geniet!