Home Beauty Zo doe je dat: nepwimpers aanbrengen

Zo doe je dat: nepwimpers aanbrengen

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In onze nieuwe reeks 'Zo doe je dat' verwent fashionista en experte Tiany Kiriloff ons regelmatig met beauty tutorials. Tiany herself geeft je in deze filmpjes de handigste tips, tricks en how-to's voor herkenbare beautyperikelen. Vandaag toont ze ons haar truc om perfect nepwimpers aan te brengen. Let's try it out!

Valse wimpers, het is altijd een geklungel. Toch kan het een fantastisch mooie touch geven aan je look als je ze juist gebruikt. Om ze correct aan te brengen vroegen we Tiany om haar persoonlijke stappenplan. Zij leert ons hieronder hoe je nepwimpers aanbrengt voor een perfect natuurlijk resultaat.

Tiany's stappenplan voor natuurlijke nepwimpers:

  • Ga naar Mac en kies er de wimpers die het beste bij je passen. Je vindt er verschillende formaten, maar Tiany's persoonlijke favo zijn de kleine wimpertjes.
  • Gebruik je doosje als palet en doe er een beetje lijm op.
  • Neem een pincet en pak een plukje.
  • Dop het een klein beetje in de lijm en wacht drie seconden.
  • Vervolgens breng je de wimpers aan op het uiteinde van je ogen voor een open blik
  • Tel nog even tot drie en je bent ready to go!

Twee wimpers volstaan volgens Tiany voor een natuurlijke, open blik. En no worries als de lijm nog wit is in het begin, deze wordt vanzelf onzichtbaar! De nepwimpers zijn gemakkelijk te verwijderen met eye make-up remover én ze zijn ook nog eens herbruikbaar. Het proberen waard dus!

 

video tiany Bekijk hier de vorige beauty-video van Tiany: zo camoufleer je een uitgroei.

 

 

 

Lees ook:

VIDEO: 3 looks met de pencil skirt met split

De 5 favoriete webshops van Tiany Kiriloff

De 5 favoriete Instagram accounts van Tiany Kiriloff