Blog: ik ga op reis en ik neem mee...

Evy Van Elsacker

Vertrek je met vakantie? Deze spullen maken je trip comfortabeler.

Een koffer op 4 wieltjes

Samsonite_Neopulse_Metallic blue_Spinner

Zo’n spinner draait in alle richtingen en duw ik voort met 1 vinger. Nooit meer slepen en sleuren! Onder meer Samsonite heeft er mooie, waar je zelfs je naam in kunt laten graveren.

 

Een anti-jetlag bril

luminette_lichtbril_1-600x580

Met de Luminette blijf ik moeiteloos wakker door de extra dosis UV-licht. Dat stimuleert de productie van melatonine. Zo kun je je makkelijk aan het tijdspatroon in je vakantieland aanpassen.

 

Een koptelefoon

sony h.ear on pink headphones with sunglasses case

Even rust nodig en nood om naar muziek te luisteren... Of gewoon te genieten van wat stilte. Dan zet ik een over-ear koptelefoon op die alle achtergrondlawaai wegfiltert, zoals de nieuwste Sony h.ear on Wireless (€ 300). Ontworpen door modehuis Auria, met bijpassend zonnebrilhoesje.

 

Een zonnelader

XtormSolarCharger

Geen stopcontact in de buurt op reis? Ik laad mijn smartphone en iPad elke dag gratis op met zonnestralen, via de krachtige Evoke Solar Charger van Xtorm.

Feeling-lezers genieten 20% korting op alle Xtorm zonneladers, met code XT33186fe.

 

Een anti-muggenspray

mouskito-tropical-spray-50-100-ml

Warm en vochtig? Dan zijn er ook muggen op vakantie.  Zeker ’s avonds is bescherming belangrijk. Muggen die het zikavirus en dengue overbrengen steken dan weer overdag! Dus muggenspray zoals Mouskito komt altijd van pas, bovenop de broodnodige malaria-preventie. Check voor je vertrekt altijd op itg.be welke risico’s er zijn in jouw vakantieland.

 

Last but not least: een geldige reispas

Two Belgian passports

Elke dag kunnen enkele passagiers niet met het vliegtuig vertrekken omdat een gezinslid geen geldige reispas of id-kaart bijheeft. Jullie reispas moet voor veel bestemmingen nog zes maanden na terugkeer geldig zijn. En denk aan een formulier voor ouderlijke toestemming als je zonder de andere ouder met je kind op vakantie gaat. Een spoedprocedure kost veel geld, heb ik zelf al ondervonden 😉

[td_smart_list_end]

Lees hier de vorige blogs van Evy:

5 goeie excuses om nu naar Disneylan Paris te gaan 

Hebben wij straks een visum nodig voor een citytrip naar Londen?

 

Partner Content

Gesponsorde content