Home Celebs Dit zijn de 10 meest gelezen artikels van 2016

Dit zijn de 10 meest gelezen artikels van 2016

Dit zijn de 10 meest gelezen artikels van 2016

2016 zit er bijna op, tijd voor lijstjes. Er werden ook dit jaar weer heel wat artikels geschreven. Jullie lazen massaal gezondheidstips, het laatste modenieuws en trucjes om het leven wat gemakkelijker te maken. Wij zetten voor jullie nog eens de 10 populairste artikels op een rijtje.

Jullie Feeling-lezeressen hebben een brede interesse, zoveel is duidelijk. Van mode tot gezondheid, van beauty tot relatietips. Heel wat artikels werden massaal gelezen en gedeeld. Dit is de top 10.

1. Met deze eenvoudige truc val je gemakkelijk 3 kilo af

vermageren

Wij vrouwen houden van eenvoudige trucjes. Deze truc werd het afgelopen jaar het meest gelezen. Niet zo verwonderlijk, want wie wilt nu geen 3 kilogram afvallen zonder zware diëten te moeten volgen. Ook dit trucje werd bijzonder graag gelezen.

2. Dit is het geheim van de slanke lijn van Nathalie Meskens

En om die extra kilo’s af te vallen, halen we graag tips bij mensen die het al deden. Zo klikten jullie massaal op dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe Nathalie Meskens haar strakke lijf is bekomen. Ze eet niet alleen gezond, ze beweegt ook veel. Bekijk hier een video van haar work-out.

3. Deze prachtige woning kost maar 38.000 euro

Naast een gezond lichaam en de nieuwste trends krijgt de Feeling-lezeres ook maar niet genoeg van prachtige woonideeën. En dan zeker eentje met deze scherpe prijs. Zoals dit mooie gebouw voor maar 38.000 euro. Ook dit prachtige junglehuis in Brazilië werd massaal bekeken.

4. Dit doet elke dag citroenwater drinken met je lichaam

Citroenwater drinken heeft heel wat gezondheidsvoordelen. En het is nog eens goed voor de lijn ook. Goed voor een vierde plaats in 2016. Cintroenwater beu ondertussen? Deze heerlijke infused waters zijn ook heel gezond.

5. Met deze 5 sporten verbrand je de meeste calorieën

Wij zijn blij om te zien dat jullie zo sportief zijn. Want dit stuk over sporten waarmee je het hoogst aantal calorieën verbrandt, staat op nummer 5. Dat je intensief moet sporten om gezond bezig te zijn, is gelukkig niet waar. Wandelen of fietsen is net zo goed. En dat jullie graag wandelen is duidelijk, wat ook dit artikel, waarin je leest wat iedere dag een half uur wandelen met je lichaam doet, werd massaal gelezen.

6. Dit drankje doet je migraine verdwijnen

Migraine, hoofpijn

Helaas was 2016 niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook dit jaar hadden heel wat lezeressen last van migraine. Gelukkig zijn er tips om van die vreselijke hoofdpijn af te geraken. Dit homemade drankje werd massaal uitgeprobeerd. Net zoals dit drankje dat griep en verkoudheden doet verdwijnen. 

7. 10 foto’s waar perfectionisten zenuwachtig van worden

Ook foto’s doen het dit jaar weer goed. Vooral dan afbeeldingen waarin jullie jezelf herkennen, zoals deze. Ben jij zelf een perfectionist? Dan zul je hier ongetwijfeld de kriebels van krijgen. Ook op deze foto’s, die bewijzen dat échte liefde nog bestaat, werd massaal geklikt dit jaar.

8. Onverwacht: als je dit ‘s nachts doet ben je intelligenter

Ook alles over slaap en de slaapkamer wordt massaal gelezen door jullie. Zo lezen jullie graag tips om te slapen als een roosje, ontdekken jullie de juiste slaapkamertemperatuur, en willen jullie graag weten welke slaapkamergewoontes écht niet goed zijn voor je huwelijk. Maar op kop van alle slaapkamer-artikels staat dit. Goed voor een nummer 8 in de lijst van 2016.

9. Zo eet jij je buik plat

We dromen allemaal van een platte buik. Op nummer 9 staat een artikel over dé voedingsmiddelen die goed zijn voor een strakke buik. Ook deze work-out helpt tegen een buikje. 

10. 5 redenen waarom samen wandelen zo goed is voor jullie relatie

Dat jullie helemaal weg zijn van jullie partner was ook dit jaar duidelijk. Jullie gaan dan ook graag samen wandelen. Het is dan ook echt goed voor jullie relatie. In dit artikel lees je nog eens waarom. En dat jullie houden van romantiek is ook duidelijk te merken, zo bekeken jullie heel graag het liefdesverhaal van de Obama’s en waren jullie dol op deze illustraties die tonen wat échte liefde is. 

Willen jullie graag nog eens bekijken wat er in 2015 het vaakst gelezen werd? Dat kan hier.

Deze artikels haalden de top 10 net niet: