Home Celebs 4 x cadeautjes met een hart
4 x cadeautjes met een hart

Wil jij deze kerst het verschil maken? Schenk dan een hartverwarmend cadeautje ten voordele van een goed doel. Wij geven je alvast 4 cadeautips om je dierbaren gelukkig te maken en mensen te helpen die het echt nodig hebben.

1. Oxfam

Oxfam

Geef dankzij Oxfam een koe, een kip, een moestuin, schoolboeken, etc. cadeau aan iemand aan de andere kant van de wereld. Hoe dat in zijn werk gaat? Je geeft een cadeau aan iemand in nood in de vorm van een wenskaart voor een geliefde. Een leuk extraatje: Voor maar 5 euro meer schenk je jouw gift card in een feestelijk doosje mét fairtradechocolade

2. The Body Shop

Body Shop

The Body Shop slaat de handen in elkaar met WaterAid om families te voorzien van veilig drinkwater. Koop je dit jaar je kerstcadeautjes bij The Body Shop? Dan schenk tegelijkertijd per speciaal geselecteerd cadeau 1 dag schoon drinkwater aan een familie in Ethiopië.  

3. Unicef

Unicef

Vanaf 5 euro schenk je al een HappyPack van Unicef, dat bijdraagt tot het redden van een kinderleven. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit vitaminen en mineralen, vaccins, ontwikkelingskit voor jonge kinderen, een schoolkoffer,… Je schenkt je vriend(in) een certificaat met jouw geschenk, waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven. 

4. Plan België

Plan Cadeau

Ook bij Plan België shop je hartverwarmende cadeaus. Zo koop je al een cadeaukaart voor 10 euro, waarmee een baby een gezonde start krijgt in het leven. Wil je twee meisjes de kans geven om naar school te gaan? Dat kost je slechts 50 euro. Naast de kaart heb je ook de mogelijkheid om een cadeau aan huis te schenken. Ontdek hier alle mogelijkheden en bestel je kerstcadeaus.

 

Meer cadeau inspiratie: