Home Celebs 5 tips voor het verlengd weekend
5 tips voor het verlengd weekend

Verlengd weekend, het perfecte moment om een leuke uitstap te plannen of een goed boek te lezen. 

Dit weekend wat extra tijd? Wij geven je enkele tips voor een geslaagd verlengd weekend. 

1. Ga naar een expo

Een extra lang weekend betekent meer tijd om een bezoek te brengen aan een museum. Wij selecteerden 3 expo's die u zeker niet mag missen.

3. Bezoek een foodtruckfestival

Zon, fijn gezelschap en een heerlijke versnapering. Meer heeft een mens niet nodig om te genieten van het verlengd weekend. Op het Left Festival in Antwerpen kunt u dit weekend terecht voor muziek, foodtrucks en een vintage markt. 

3. Lees een boek in de zon

Liever even zen worden? Leun dan achterover in uw tuinstoel en lees een goed boek. Inspiratie nodig? Hier vind je 5 boeken die je nu moet lezen.

4. Kook of ga op restaurant

Neem eens wat extra tijd om een heerlijk menu op tafel te toveren. Hier vind je heerlijke, lichte lunchgerechten à la Pascale Naessens. Of ga op restaurant. Ga je in Brussel? Vergeet dan niet om een foto te nemen met de hashtag #DiningForBrussels. Hier lees je er meer over.

5. Vier moederdag

Vergeet dit weekend ook zeker niet je moeder in de bloemetjes te zetten. Nog geen cadeau? Hier vind je 19 geschenkjes waar iedere moeder blij van wordt. Of trek er samen op uit. Hier vind je 6 heerlijke plekjes om te logeren.

Uitgeteld van al het terrasjes doen? Hier vind je 5 series die je niet mag missen.

 

Lees ook: 

Dit gebeurt er met je huid als je te lang in de zon zit

17 redenen waarom wandelen zo gezond is

De 5 favoriete zeilplekken van Pascale Naessens