Netflix komt met een nieuwe serie met niemand minder dan Alexa Chung. In ‘Next In Fashion’ nemen modeonterwerpers het tegen elkaar op. De streamingdienst gaat daarmee de strijd aan met ‘Project Runway’. Alexa Chung maakte het nieuws bekend via Instagram.

In ‘Next in Fashion’ gaan achttien modeontwerpers de strijd aan met elkaar. En met een reden: wie wint krijgt niet alleen 220.000 euro mee naar huis, zijn of haar collectie wordt verkocht via Net-A-Porter.

Alexa Chung en Tan France zullen het gezicht zijn van de serie. Alexa Chung ken je natuurlijk als model, daarnaast is ze zelf ook ontwerpster. Aan haar zijde staat Tan France, hij is een van de queers in ‘Queer Eye’, die andere serie op Netflix.

Onder andere stylist Elizabeth Stewart en bekende Instagrammer Eva Chen zullen wekelijks de ontwerpen beoordelen. Verder weten we alvast de serie tien afleveringen telt. Een lanceringsdatum is helaas nog niet bekend. Dat wordt dus in afwachting andere series bingewatchen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer series & celebs:

(Openingsbeeld: Getty Images)