Wat vliegt de tijd. Kleine Archie is vandaag al 1 maand oud. Hoewel we er nog weinig van te zien kregen, zijn er ondertussen al heel wat interessante weetjes.

Het kindje van Meghan en Harry is ondertussen één jaar oud. Op 6 mei is hij geboren in het Portland Hospital in Londen, ondanks alle geruchten dat Meghan een thuisbevalling wilde in Frogmore Cottage in Windsor. Van de eerste bezoekers tot de ouderschapsstijl van Meghan en Harry… Dit is alles wat je tot nu weet over Archie.

De geboorteplaats

Meghan beviel op 6 mei om 05.26 uur in The Portland Hospital. Archie woog 3,2 kg. “Het is gewoon magisch”, zei Meghan achteraf. “Het ouderschap is geweldig. Zeker omdat Archie rustig is.” Dat beaamde ook trotse papa Harry.

Op wie lijkt hij?

Er zijn nog maar weinig foto’s verschenen van kleine Archie. Na de geboorte was er een officieel fotomoment met enkele journalisten. “Ik kan niet zeggen op wie hij het meest lijkt”, zei Harry toen. “Ze zeggen dat een baby hard verandert, dus we zullen het nog wel zien.”

Al kwamen uiteraard eerst de Queen en prins Philip op visite, en ook Doria Ragland, Meghans moeder dus, was van de partij. Er werd een foto gepost op Instagram en toen werd ook de naam bekend gemaakt: Archie Harrison Mounbatten-Windsor. 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reactie van William & Kate

“We zijn erg opgewonden en kijken er naar uit om Archie te bezoeken als de rust een beetje is wedergekeerd”, zei een trotse William de dag na de geboorte.

De eerste moederdag

Niet lang na de geboorte was het moederdag. Meghan en co vierden dat door een foto te posten met een mooie boodschap voor alle moeders. “Voor alle moeders, toekomstige moeders en moeders die we al verloren zijn. We eren en vieren jullie allemaal”, klonk het. We kregen de schattige voetjes van Archie te zien. Harry gaf eerder al aan hoe trots hij wel niet is op mama Meghan. “Ik ben nog op niet veel geboortes geweest, dit was mijn eerste. Het is zó bijzonder. Ik ben ongelofelijk trots op mijn vrouw.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ouderschapsstijl

Actrice Janina Gavankar vertelde aan CBS dat ze verwachtte dat Meghan streng zal zijn. “Niet op een intense manier, maar ze is een ongelofelijk praktisch persoon, alles moet goed georganiseerd zijn en ze zal de controle houden. Daniel Martin, Meghans make-up artist, zei dan weer dat Archie gezond zal leven. “Meghan houdt van koken en eet voornamelijk organisch. Ik zie haar gewoon zelf haar eigen eten maken.”

Sterrenbeeld

Archie is geboren op 6 mei (leuk weetje: dezelfde verjaardag als die van George Clooney) en is dus een stier. Volgens astrologen zijn die gul, betrouwbaar, ambitieus en sensueel. Al kunnen ze wel soms koppig zijn. Dat belooft! 🙂

Meer over celebs:

(Bron: Hello!)